Peygamberimizin Annesinin son sözleri Peygamberimizin Annesinin Son Sözleri HzMuhammed sav hitaben anneler Sultanı Amine validemiz hakkında bilgiler burada 7 âlem Peygamberi Hazreti Muhammed TEZ efendimizin annesi ölüm etmeden önce şu sözleri söylemiştir Bilginize meleklerim 1549103235 1549103235 peygamberimizinannesininsonsozleri5c557088671e4peygamberimizinannesininsonsozleri5c557088671e4 peygamberimizinannesininsonsozleri5c557088671e4 Annelerin en şereflisi, Kâinatın Efendisi Hazreti Resulü Ekrem (sav)'in kutsal validesi, tüm müslümanların annesi Hazreti Amine validemiz, Muhammed'ül Emîn (as) Efendimiz az önce altı yaşında iken ölüm etmişlerdir O bahtiyar anne, Peygamberimizin babası Abdullah'la izaç şerefine nail olup, Serveri Evren, Anne rahmine düştükten sonra babasını, dünyaya gelip altı yıl yaşadıktan daha sonra da annesini kaybetmiştir Evladının anne ve babadan babasız kalacağını gören anneler Sultanı Amine validemiz, evlâdına ölüm döşeğinde iken şu sözleri söylemiştir: Ma'sum çocuk! Seni vediai İlâhî olarak bırakıp gidiyorum, Rabbım seni mes'ut ve mebrûk buyursun! Validenin yokluğundan me'yüs olma! Ey bir ru'yanın kurbanı olacakken, Lütfü İlâhi doğru, fidyei necat ile Pençei celladı ezelden yakayı kurtaran Abdullah'ın o ma'sûm yavrusu! Eğer ru'yalarım doğru çıkarsa, Sen ins ü cinne gönderilecek bir peygambersin! Helâl ve haram bildirmeğe, Ve ceddin İbrahim Aleyhisselâmm dini İslâmiyeti ihyaya memursun! Çünkü Allah, İbrahim Aleyhisselâm gibi seni de, Putlardan ve puta tapanlardan korumuştur! Her yaşayan ölür, Her yeni eskir, Her ihtiyar göçer, Ben de öleceğim Ama, Senin gibi temiz Bir vekil bırakacağım için Adım katiyen ölmeyecek, dünya durdukça duracaktır!