Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamberimizin hayatından seçilmiş öyküler

Peygamberimizin hayatından seçilmiş öyküler
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Peygamberimizin hayatından seçilmiş öyküler peygamberimizin hayatından hikayeler hz muhammedin hayatından hikayeler peygamberimizin seçilmiş öyküler hzmuhammedin peygamber efendimizin kısa hasta kadın bir kadıncagız vardı,sara hastasıydı Birgün peygamber aleyhisselam'ın huzuruna geldi ve şöyle bir ricada bulundu ''ya resulallah,ben epilepsi hastasıyımbana dua etsenizde,bu hastalık benden gitsin'' peygamber aleyhisselam,hasta kadına söyle dedi ''istersen dua edeyim,hastalıgından kurtul Istersen sabret vekarşılıgında cenneti al'' saliha kadıncagız,saadet asrı hanımlarına yakışacak güzellikle cevap verdi ''ya resulallah! Mademki sabrın karşılıgı,buyurdugunuz dek büyüktür O halde sabretmeye karar verdim şu dek varki,beni epilepsi tutunca, üstümü başımı çekiştirip açıyorum Bana dua buyrunda, elbisemi açmıyayım''  

858,496Konular
981,658Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt