Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamberimizin sabır duasi

Peygamberimizin sabır duasi
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Peygamberimizin dayanma duasi peygamberimizin sabır duası katlanma duası duaları Keşke hepimiz Peygamberimizin sabrına sahip olabilsekAllah hepimizi peygamber sabrı versin arkadaşlar Allah’ım ! Kuvvetimin tükendiğini Sana arzediyorum Gücümün azaldığını İnsanların gözünde küçük düştüğümü Sana şikayet ediyorum Ey Merhametlilerin En Merhametlisi ! Sensin ezilmişlerin Rabbi ! Sensin benim Rabbim ! Beni kimlerin eline bıraktın? Bana zulüm yapan yabancıların eline mi? Yahut davamı ipotek edecek bir düşmana mı? Eğer Sen bana gücenmedinse muhakkak bunlara aldırmıyorum Fakat iyiliğin beni rahatlatacaktır Senin nuruna sığınırım; karanlıkları aydınlatan nuruna dünya ve ahiretimi kurtaracak nuruna… Gelecek gazabın bana ulaşacak öfkenden kaçıp kurtulacak bir sığınak arıyorum Sana sığındım yeter ama razı ol Güç ve baskı Sendendir yalnız Senden  

858,480Konular
981,431Mesajlar
29,593Kullanıcılar
Üst Alt