Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peygamberimizin Secde Duası

Peygamberimizin Secde Duası
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Peygamberimiz

Secde De Nasıl Yalvarırdı?

Allahım!

Sadece Sana secde ettim

Yalnız Sana iman ettim

Benim yüzüm, kendisini yaratan,

ona şekil veren,

kulağını ve gözünü var eden

Rabbine secde etti

Yaratanların en güzeli olan

Allah o kadar yücedir *

Similar threads

Peygamberimiz Secde De Nasıl Yalvarırdı? Allahım! Sadece Sana secde ettim Yalnız Sana iman ettim Benim yuzum, kendisini yaratan, ona şekil veren, kulağını ve gozunu var eden Rabbine secde etti Yaratanların en guzeli olan Allah pek yucedir
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
BUykusunu bölen o bahtiyar kullar Uykunun en tatlı uygun uyanmak, abdest alıp namaza durmak çok özel, fazla güzel bir şey Lakin kolay yok Buna teheccüd denir Efendimiz sav biricik kızını ve çocukluğundan beri yanından ayırmadığı damadı Hz Ali ra'ı teheccüde kaldırıyor Farzlardan sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
346
Uykusunu bolen o bahtiyar kullar Uykunun en tatlı yerinde uyanmak, abdest alıp namaza durmak cok ozel, cok guzel bir şey Ama kolay değil Buna teheccud denir Efendimiz sav biricik kızını ve cocukluğundan beri yanından ayırmadığı damadı Hz Ali ra'ı teheccude kaldırıyor Farzlardan sonra Allah'a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
İsmi Azam ve Esmaül Hüsna Duaları 1 ?1? ?? ????? ?????? ?????? ????? ???: ?????? ????????? # ????? ???????: ?????????? ????? ???????? ??????? ??????? ??????: ????? ?????? ? ????? ??? ????? ?‘???? ????????? ???? ???? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ???? ??????? ?????? ??????: ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
KALBİN GECE UYANIŞI:TEHECCÜD Gecenin karanlığında, arzın ve arşın taşıyamadığı yaratılmış olmanın sorumluluğunu, insanın üzerine almasıdır teheccüd Gecenin doruğunda, aniden ve sebepsiz yere uyandığı olur insanın Uykusunun bir yerindeki açıktan başka alemleri görmüştür Uyku, uykuda tutamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,496Konular
981,875Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt