Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber'in gorev sınırı hakkında ayetler

0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Eğer (size tebliğ edileni) yalan sayarsanız, bilin ki sizden onceki bircok milletler de (kendilerine tebliğ edileni) yalan saymışlardır Peygamber'e duşen, yalnız acık bir tebliğdir
AnkebUt : 18

Sen sadece bir uyarıcısın
Fatır : 23

Biz seni mujdeleyici ve uyarıcı olarak hak ile gonderdik Her millet icin mutlaka bir uyarıcı (peygamber) bulunmuştur
Fatır : 24

(ResUlum!) De ki: Ben sadece bir uyarıcıyım Tek ve kahhar olan Allah'tan başka bir tanrı yoktur
Sad : 65

Ben ancak apacık bir uyarıcı olduğum icin bana vahyolunuyor
Sad : 70

Similar threads

Peygamber'in tayin sınırı hakkında ayetler Eğer (size tebliğ edileni) yalan sayarsanız, bilin ama sizden önceki çoğu milletler de (kendilerine beyanname edileni) yalan saymışlardır Peygamber'e düşen, yalnız açık bir tebliğdir Ankebût : 18 Sen yalnızca bir uyarıcısın Fâtır : 23 Biz seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Peygamber'in yetki sınırı hakkında ayetler De ki: Ben size, Allah'ın hazineleri benim yanımdadır, demiyorum Ben gaybı da bilmem Size, ben bir meleğim de demiyorum Ben, sadece bana vahyolunana uyarım De ki: Kor ile goren hic bir olur mu? Hic duşunmez misiniz? En'am : 50 Kur'an hak olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Kur'anı Kerimde Peygamber efendimizle ilgili ayetler Kuranda Peygamberimizden bahseden ayetler Kuranı Kerim'de Peygamberimiz'den bahseden Ayetler Şuphesiz biz seni bir mujdeci ve bir uyarıcı olarak hak (Kur'an) ile gonderdik Sen cehennemin halkından sorumlu tutulmayacaksın (2119)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Peygamberimizle ilgili ayeti kerimeler Peygamberimiz hakkındaki ayetler Hz Muhammed ile ilgili ayetler Şuphesiz biz seni bir mujdeci ve bir uyarıcı olarak hak (Kur'an) ile gonderdik Sen cehennemin halkından sorumlu tutulmayacaksın (2119) İşte bunlar Allah'ın ayetleridir; onları sana bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Kuranı Kerimde Hz Muhammed İle İlgili Ayetler De ki: “Ben, yalnızca bir uyarıcıyım Bir olan, kahreden Allahtan başka bir ilah yoktur “Goklerin, yerin ve ikisi arasında bulunanların Rabbidir, ustun ve guclu olan, bağışlayandır De ki: “Bu (Kuran), buyuk bir haberdir Sizler ise, ondan yuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt