Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamberler sadece beşerdir hakkında ayet

Peygamberler sadece beşerdir hakkında ayet
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Peygamberler yalnızca beşerdir hakkında ayet

Peygamberleri onlara dediler fakat: «(Evet) biz sizin gibi bir insandan başkası değiliz Lakin Allah nimetini kullarından dilediğine lütfeder Allah'ın izni olmadan bizim size bir delil getirmemize imkân yoktur Müminler fakat Allah'a dayansınlar»
İbrâhîm : 11 *

Similar threads

Peygamberler sadece beşerdir hakkında ayet Peygamberleri onlara dediler ki: «(Evet) biz sizin gibi bir insandan başkası değiliz Fakat Allah nimetini kullarından dilediğine lutfeder Allah'ın izni olmadan bizim size bir delil getirmemize imkan yoktur Muminler ancak Allah'a dayansınlar»...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Kuranda Adı Geçen Peygamberler Ve Ayetleri Hangileridir Kuranda Adı Geçen Peygamberlerin mübârek isimleri şunlardır: 1 Adem (AS) 2 İdris (AS) 3 Nuh (AS) 4 Hûd (AS) 5 Salih (AS) 6 İbrahim (AS) 7 Lût (AS) 8 İsmail (AS) 9 İshak (AS) 10 Yâkup (AS) 11 Yûsuf (AS) 12 Eyyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
Peygamberler gaybı bilmez hakkında ayet Ben size: «Allah'ın hazineleri benim yanımdadır» demiyorum, gaybı da bilmem «Ben bir meleğim» de demiyorum Sizin gözlerinizin hor gördüğü kimseler için, «Allah onlara katiyen bir hayır vermeyecektir» diyemem Onların kalplerinde olanı, Allah daha iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Peygamberler melek değildir hakkında ayet Ben size: «Allah'ın hazineleri benim yanımdadır» demiyorum, gaybı da bilmem «Ben bir meleğim» de demiyorum Sizin gözlerinizin hor gördüğü kimseler için, «Allah onlara katiyen bir hayır vermeyecektir» diyemem Onların kalplerinde olanı, Allah daha iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Peygamberler Allah'ın hazinesine sahip değildir hakkında ayet Ben size: «Allah'ın hazineleri benim yanımdadır» demiyorum, gaybı da bilmem «Ben bir meleğim» de demiyorum Sizin gözlerinizin hor gördüğü kimseler için, «Allah onlara asla bir hayır vermeyecektir» diyemem Onların kalplerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt