iltasyazilim
FD Üye
Peynir kubbesi malzemeleri
200 gr beyaz krem peynir
100 gr taze keçi peyniri
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı krema
1 su bardağı Antep fıstığı
100~150 gr somon füme
1 yemek kaşığı çörekotu
Peynir çeşitleriyle hazırlayacağınız muhteşem tatlar Çukur bir kaseyi streç folyo ile kaplayın
Ayrı bir kabın içine krem peynir, keçi peyniri, ezilmiş sarımsak ve kremayı karıştırın ve karışımı kabın içine aktarın Üzerine iyice bastırarak düzleştirin ve fıstıkları serpiştirin Fıstıkların üzerine somon fümeleri gelişi güzel keserek yerleştirin
Kasenin üzerini örterek en az bir saat buzdolabında bekletin Servis tabağına ters çevirip üzerine çörekotu serpiştirin Kızarmış ekmek veya krakerlerle servis yapın
200 gr beyaz krem peynir
100 gr taze keçi peyniri
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı krema
1 su bardağı Antep fıstığı
100~150 gr somon füme
1 yemek kaşığı çörekotu
Peynir çeşitleriyle hazırlayacağınız muhteşem tatlar Çukur bir kaseyi streç folyo ile kaplayın
Ayrı bir kabın içine krem peynir, keçi peyniri, ezilmiş sarımsak ve kremayı karıştırın ve karışımı kabın içine aktarın Üzerine iyice bastırarak düzleştirin ve fıstıkları serpiştirin Fıstıkların üzerine somon fümeleri gelişi güzel keserek yerleştirin
Kasenin üzerini örterek en az bir saat buzdolabında bekletin Servis tabağına ters çevirip üzerine çörekotu serpiştirin Kızarmış ekmek veya krakerlerle servis yapın