iltasyazilim
FD Üye
Peynirli Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler
*6 adet yufka
*1, 5 su bardağı süt
*1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
*Tuz
*2 yumurta(1inin sarısını üzerine)
İçi için ;
*Lor peyniri ve maydanoz
Peynirli Gül Böreği Tarifi Yapılışı
Yufkalarım büyüktü ve her yufkayı ben 6 eşit üçgen parçaya böldüm Porsiyonlar bu şekilde daha güzel oluyor Üçgen şeklindeki yufkalara hazırladığımız sostan sürelim Peynirli harcı koyup çok sıkı olmadan rulo yapalım ve dolayıp gül şekli verelim Tüm yufkalar bitene kadar bu işlemi yapalım En son sos malz Kalanının içine yumurta sarısını koyup yufkaların üzerine sürelim Çörek otu veya susam serpip 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim
*6 adet yufka
*1, 5 su bardağı süt
*1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
*Tuz
*2 yumurta(1inin sarısını üzerine)
İçi için ;
*Lor peyniri ve maydanoz
Peynirli Gül Böreği Tarifi Yapılışı
Yufkalarım büyüktü ve her yufkayı ben 6 eşit üçgen parçaya böldüm Porsiyonlar bu şekilde daha güzel oluyor Üçgen şeklindeki yufkalara hazırladığımız sostan sürelim Peynirli harcı koyup çok sıkı olmadan rulo yapalım ve dolayıp gül şekli verelim Tüm yufkalar bitene kadar bu işlemi yapalım En son sos malz Kalanının içine yumurta sarısını koyup yufkaların üzerine sürelim Çörek otu veya susam serpip 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.