iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
225 gr beyaz peynir
2 adet limonun suyu
6 dilim francala ekmeği
14 su bardağı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Peyniri tuzundan arınması için 3040 dakika bol suda bekletin Sonra suyunu süzün ve çatal yardımıyla ezin Zeytinyağ ve limon suyunu yavaş yavaş ilave ederek, peynire iyice yedirin Ekmeklerin sert kenarlarını kesip çıkarın, her bir dilimi dört eşit parçaya bölün ve peynirli karışımı dilimlerin üzerine sürün Servis tabağına dizip servis yapın
225 gr beyaz peynir
2 adet limonun suyu
6 dilim francala ekmeği
14 su bardağı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Peyniri tuzundan arınması için 3040 dakika bol suda bekletin Sonra suyunu süzün ve çatal yardımıyla ezin Zeytinyağ ve limon suyunu yavaş yavaş ilave ederek, peynire iyice yedirin Ekmeklerin sert kenarlarını kesip çıkarın, her bir dilimi dört eşit parçaya bölün ve peynirli karışımı dilimlerin üzerine sürün Servis tabağına dizip servis yapın