Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Peynirli Poğaça (Tam Ölçü)

Peynirli Poğaça (Tam Ölçü)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Peynirli Poğaça (Tam Ölçü) Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı yoğurt
*2 adet yumurta
*150 gram eritilmiş margarin
*1 Türk kahvesi fincanı sıvı yağ
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 tatlı kaşığı şeker
*1 paket kabartma tozu
*?1 tatlı kaşığı yemek sodası
*?4, 5 su bardağı un (tam ölçü hamur ele yapışmıyor)

Üzeri için:

*1 yumurta sarısı

İç harcı için:

*Bizimkilerin damak tadı farklı olduğu için kaşar peyniri, lor ve zeytin kullandım İstediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz

Peynirli Poğaça (Tam Ölçü) Tarifi Yapılışı Sıvı yağ, eritilmiş margarin ve yumurtaları iyice çırpıyoruz Un, kabartma tozu, yemek sodası hariç diğer malzemeleri de ekleyip tahta bir kaşıkla karıştırıyoruz Daha sonra kabartma tozu ve yemek sodasını ekliyoruz Sonrasında unu yavaş yavaş* ekleyip elimizle yoğuruyoruz Hamurumuz ele yapışmayan kıvamı alınca 5 dk dinlendirip küçük bezeler haline getirip içine malzemeyi koyuyoruz Ben tepsimin içine yağlı kağıt serdim Siz tepsinizin altını yağlayabilirsiniz Davul fırın kullandığım için 250 derecede 25 dk üzeri kızarana kadar pişirdim

Similar threads

Peynirli Poğaça Tarifi İçin Malzemeler *1 paket yumuşak margarin *1 su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı yoğurt *3 paket kabartma tozu *3 yumurta *2 yemek kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tam dolu değil tuz İçi için; *Peynir ,maydanoz Peynirli Poğaça Tarifi Yapılışı Öncelikle yoğurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Enfes Yumuşak Poğaça Tam Ölçü Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı süt *1 su bardağı sıvı yağ *1 paket kuru maya *3 tatlı kaşığı tuz *6 tatlı kaşığı şeker *Aldığı kadar un *1 adet yumurta sarısı Enfes Yumuşak Poğaça Tam Ölçü Tarifi Yapılışı Şeker ılık süt ve maya karıştırılır 10 dk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Peynirli Kıtır Poğaça Tarifi İçin Malzemeler *Yarım paket margarin *1 çay bardağı yoğurt *1 çay bardağı sıvı yağ *1 yumurta akı *1 kabartma tozu *1 tatlı kaşığı tuz *1 çay kaşığı şeker *Aldığı kadar un İçi için; *Bir miktar peynir Üzeri için; *Susam Peynirli Kıtır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Peynirli Pide Poğaça Tarifi İçin Malzemeler *125 gram kahvaltılık margarin yada normal margarin *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 tatlı kaşığı tuz *1 adet kabartma tozu *3 yemek kaşığı yoğurt *1 adet yumurta *1 yemek kaşığı elma sirkesi *3 su bardağı un (ele yapışmayan yumuşak bir hamur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Islak Browni Kurabiye (Tam Ölçü) Tarifi İçin Malzemeler *125 gr margarin *1 yumurta *3 yemek kaşığı pudra şekeri *3 yemek kaşığı kakao *1 paket vanilya *1 paket kabartma tozu *1 çay bardağı sıvı yağ *1112 yemek kaşığı un Şerbeti için; *2 çay bardağı şeker *2 çay bardağı su *2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt