iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
250 gr küçük boy domates (veya kiraz domates)
1 çay bardağı lor peyniri
1 çay kaşığı fesleğen
Karabiber, Tuz
5 sap maydanoz
HAZIRLANIŞI :
Domateslerin saplı bölümünü bıçakla keserek çıkartın Bir çay kaşığıyla içlerini boşaltın
Domateslerin içini bir süzgeçte kaşıkla bastırarak süzün
Peynir, fesleğen, tuz, karabiber ve 1 çorba kaşığı domates suyunu bir kapta karıştırın
Bu karışımı sıkma torbasına veya krema sıkacağına koyun, şekilli bir uçla domateslerin içini doldurun
Doldurulmuş domatesleri servis tabağına alın, üzerlerini maydanoz yapraklarıyla süsleyerek servis yapın
250 gr küçük boy domates (veya kiraz domates)
1 çay bardağı lor peyniri
1 çay kaşığı fesleğen
Karabiber, Tuz
5 sap maydanoz
HAZIRLANIŞI :
Domateslerin saplı bölümünü bıçakla keserek çıkartın Bir çay kaşığıyla içlerini boşaltın
Domateslerin içini bir süzgeçte kaşıkla bastırarak süzün
Peynir, fesleğen, tuz, karabiber ve 1 çorba kaşığı domates suyunu bir kapta karıştırın
Bu karışımı sıkma torbasına veya krema sıkacağına koyun, şekilli bir uçla domateslerin içini doldurun
Doldurulmuş domatesleri servis tabağına alın, üzerlerini maydanoz yapraklarıyla süsleyerek servis yapın