iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
150 gr otlu peynir
600 gr rendelenmiş çedar peyniri
1 çay kaşığı hardal
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı acılı sos
13 çay kaşığı acı biber sosu
1 adet küçük rendelenmiş soğan
1,5 su bardağı bira
HAZIRLANIŞI
Bira hariç tüm malzemeyi bir kaba koyun 30 dakika oda ısısında kaldıktan sonra yavaş yavaş çırpma aleti ile karıştırın ve birayı da ekleyin İnce kesilmiş ekmek dilimleri yada kraker türü bisküvilerle servis yapın
150 gr otlu peynir
600 gr rendelenmiş çedar peyniri
1 çay kaşığı hardal
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı acılı sos
13 çay kaşığı acı biber sosu
1 adet küçük rendelenmiş soğan
1,5 su bardağı bira
HAZIRLANIŞI
Bira hariç tüm malzemeyi bir kaba koyun 30 dakika oda ısısında kaldıktan sonra yavaş yavaş çırpma aleti ile karıştırın ve birayı da ekleyin İnce kesilmiş ekmek dilimleri yada kraker türü bisküvilerle servis yapın