iltasyazilim
FD Üye
Peynirli Ve Kahveli Mus nasıl yapılır
Peynirli Ve Kahveli Mus yapılışı resimli
Peynirli Ve Kahveli Mus için zorunlu olan malzemeler
67 küçük hazırlanmış beze
2 dilim hazır kek
Yarım çay bardağı kahve likörü
100 gr bitler çikolata
25 su bardağı krema
1 yemek kaşığı pudraşeker
25 çikolata kaplamalı fındık
2 yemek kaşığı çekilmiş fındık
Mus için
1 su bardağı süt
Yarım kahve fincanı kakao
1 dere bardağı tozşeker
2 yemek kaşığı granül kahve
2 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı sade jöle
150 gr labne peyniri
2 yumurta akı
3 yemek kaşığı bal
Tuzlu
Peynirli Ve Kahveli Mus yapılışı ;
Süt, kakao, şeker ve kahveyi tencerede karıştırın Yumurta sarılarını ekleyip çırpın ve pişirin Ateşten alıp jöleyi ekleyin Ilınınca labne peynirini ek edin Yumurta aklarını mikserle çırpın Balı ısıtıp aklara ilave edin Kısık ateşle benmari usulü yumuşak ve kıvamlı bir krema haline gelinceye değin çırpmaya devam edin Hazırladığınız kahveli karışıma azar azar yedirerek ekleyin Bezeleri ufalayın Kek dilimlerini küçük minik doğrayın Çikolatayı ufalayıp benmari usulü ısıtılan 1 kadeh kremada eritin Kalan kremayı farklı bir kapta pudraşeker ile çırpın Yarısından fazlasını 6 servis kasesine paylaştırın Üzerini kek dilimleriyle kaplayıp kahve likörü ile ıslatın Sırasıyla çikolatalı krema, beze, kalan mus ve pudra şekerli kremayı ek edin Çikolata kaplamalı fındık ve çekilmiş fındıkla süsleyip buzlukta 1 saat bekletin ve ardındaki servis yapın Afiyet olsun *
Peynirli Ve Kahveli Mus yapılışı resimli
Peynirli Ve Kahveli Mus için zorunlu olan malzemeler
67 küçük hazırlanmış beze
2 dilim hazır kek
Yarım çay bardağı kahve likörü
100 gr bitler çikolata
25 su bardağı krema
1 yemek kaşığı pudraşeker
25 çikolata kaplamalı fındık
2 yemek kaşığı çekilmiş fındık
Mus için
1 su bardağı süt
Yarım kahve fincanı kakao
1 dere bardağı tozşeker
2 yemek kaşığı granül kahve
2 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı sade jöle
150 gr labne peyniri
2 yumurta akı
3 yemek kaşığı bal
Tuzlu
Peynirli Ve Kahveli Mus yapılışı ;
Süt, kakao, şeker ve kahveyi tencerede karıştırın Yumurta sarılarını ekleyip çırpın ve pişirin Ateşten alıp jöleyi ekleyin Ilınınca labne peynirini ek edin Yumurta aklarını mikserle çırpın Balı ısıtıp aklara ilave edin Kısık ateşle benmari usulü yumuşak ve kıvamlı bir krema haline gelinceye değin çırpmaya devam edin Hazırladığınız kahveli karışıma azar azar yedirerek ekleyin Bezeleri ufalayın Kek dilimlerini küçük minik doğrayın Çikolatayı ufalayıp benmari usulü ısıtılan 1 kadeh kremada eritin Kalan kremayı farklı bir kapta pudraşeker ile çırpın Yarısından fazlasını 6 servis kasesine paylaştırın Üzerini kek dilimleriyle kaplayıp kahve likörü ile ıslatın Sırasıyla çikolatalı krema, beze, kalan mus ve pudra şekerli kremayı ek edin Çikolata kaplamalı fındık ve çekilmiş fındıkla süsleyip buzlukta 1 saat bekletin ve ardındaki servis yapın Afiyet olsun *