Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

philips lazer epilasyon aleti kullananlar

philips lazer epilasyon aleti kullananlar
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
philips lazer epilasyon aleti kullananlar selam melekler aranız da philips lazer epilasyon aleti alıp kullanan varmı bende almak istiyorum fakat boşuna para tahsis etmek istemiyorum kullanıcı yorumlarına bakarak edinmek istedim olumlu ve olumsuz eleştireleri yorumları fazla merak ediyorum tüyleri nasıl iyi alıyormu tüylerin çıkma süreci falan nedir bide fiyatı hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa fazla sevinirim  

Similar threads

yüzüne lazer epilasyon yaptıran varmı selam hanımlar yüzüne lazer epilasyon yaptıran varsa deneyimlerini benimle paylaşırsa sevinirim emrindeki etkileri varmı bazıları yüze lazer epilasyon yaptırmanın zararlı olduğunu söylüyor benimde yüzümde biraz tüylenme oldu ve bu şart canımı sıkıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Derma Seta Acısız Epilasyon derma seta, acısız epilasyon, nedir, nasıl kullanılır, kullanıcı yorumları, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548683052 1548683052 dermasetaacisizepilasyon5c4f073111810dermasetaacisizepilasyon5c4f073111810 dermasetaacisizepilasyon5c4f073111810 Keza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Philips lazer epilasyon kullanıcı yorumları Günümüzde kadınların ve erkeklerin müşterek bir derdi oldu gözden düşmüş tüyler Önceleri sadece bayanların korkulu rüyası olan yüz ve gövde tüylerinden ağrılı işlemler sonucunda geçici olarak kurtulma şansı vardı Günümüzde teknolojinin ilerlemesi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt