iltasyazilim
FD Üye
Ben konuyu doğru yere mi açtım emin değilim eğer açmadıysam moderatörler yönlendirebilirseniz makbule geçer
ben bu kulaklığı almaya karar verdim doğubanktan alacağım 50 tl civarına kulaklık bu:
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
eğer kullananlar varsa veya bu işten anlayan arkadaşlar yönlendirebilirseniz sevinirim kullanıcı yorumlarını ve bu işten anlayan üyelerimizin tavsiyelerini bekliyorum ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olu çükü zamanım kısıtlı cumartesi günü alabilirim ürünü hızlı olabilirseniz sevinirim
ürünün bir diğer adı da bu: ''Philips Oneill SHO8802''
bimeks linki:
ben bu kulaklığı almaya karar verdim doğubanktan alacağım 50 tl civarına kulaklık bu:
eğer kullananlar varsa veya bu işten anlayan arkadaşlar yönlendirebilirseniz sevinirim kullanıcı yorumlarını ve bu işten anlayan üyelerimizin tavsiyelerini bekliyorum ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olu çükü zamanım kısıtlı cumartesi günü alabilirim ürünü hızlı olabilirseniz sevinirim
ürünün bir diğer adı da bu: ''Philips Oneill SHO8802''
bimeks linki:
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.