Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Photoshop Dersi-Matrix Arkaplan Yapımı

Photoshop Dersi-Matrix Arkaplan Yapımı
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Oncelikle herkese merhabaBugunku dersimizde Matrix arkaplan yapımını goreceğizEvet başlıyoruz;

imagesphotoshopdersimatrixarkaplanyapimi5b04fa068d168

imagesphotoshopdersimatrixarkaplanyapimi5b04fa079a89d

imagesphotoshopdersimatrixarkaplanyapimi5b04fa08a9b07

imagesphotoshopdersimatrixarkaplanyapimi5b04fa09c75bb

imagesphotoshopdersimatrixarkaplanyapimi5b04fa0ad857e

Odev olarak aynı uygulamayı yapabilirsinizKopya cekeni anında yakalarımimagesphotoshopdersimatrixarkaplanyapimi5b04fa0be8bb7gif
Duşundum bu konuyu lostla nasıl bağlayabilirim diye imagesphotoshopdersimatrixarkaplanyapimi5b04fa0d01778gif ve aşağıdakicalışmayı yapmaya karar verdim;

imagesphotoshopdersimatrixarkaplanyapimi5b04fa0e163bc

Similar threads

Ilk Kez herkese merhabaBugünkü dersimizde Matrix arkaplan yapımını göreceğizEvet başlıyoruz; Görev olarak aynı uygulamayı yapabilirsinizKopya çekeni anında yakalarım Düşündüm bu konuyu lostla nasıl bağlayabilirim diye ve aşağıdakiçalışmayı yapmaya karar verdim; *
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
MerhabalarBir önceki dersimizde Matrix arkaplan yapımını görmüştükŞimdi ise transparan çerçeve yapımı göreceğizOldukça basit; Son hali: bu da beyaz olanı Kolay Gelsin *
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Photoshop İle Arka Plan Yapma Photoshop İle Arka Plan Yapılışı Photoshop İle Arka Plan Yapımı Arkaplan yapma Yazdır Eposta Photoshopta arkaplan yapma Photoshopta arkaplan yapma Photoshopla arka plan nasıl yapılır ? Wind, Wave, Find Edges karmasının kullanılararak etkileyici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Photoshop İle Arka Plan Yapma Photoshop İle Arka Plan Yapılışı Photoshop İle Arka Plan Yapımı Arkaplan yapma Yazdır Eposta Photoshopta arkaplan yapma Photoshopta arkaplan yapma Photoshopla arkadaki plan nasıl yapılır ? Wind, Wave, Find Edges karmasının kullanılararak güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Photoshop İle Fotoğraf değişimi photoshop ile fotoğraf değiştirme photoshopla fotoğrafda değişiklik yapma photoshopla fotoğrafda değişiklik yapma bu programlarla oldukca guzel resimler yapılabiliyor meraklılarına ozel Photoshop ile fotoğraflar da değişiklikler nasıl yapılabiliyor hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,509Konular
982,869Mesajlar
30,651Kullanıcılar
darklawyer07Son üye
Üst Alt