Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

photoshop ile göz rengi değiştirme

photoshop ile göz rengi değiştirme
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Photoshop yapmak benim için daima eğlenceli olmuştur umarım sizde seversiniz

Acilen göz rengi değiştirmeyi anlatacağım

Başlangıçta üstteki taraftaki dosya kutucuğuna tıklıyoruz aça basıp dosyamızdan bir resim seçiyoruz Araç kutusundaki her yerde üçüncü simgeye sağ tıklayarak MANYETİK KEMENT aracını seçiyoruz resmimizi BÜYÜTÜCÜ aracına tıklayarak devlete ait yaklaştırıyoruz Gözlerin etrafını çevirerek 2 kez sayfanın herhengi bir yerine tıklıyoruz Araç çubuğundaki üstten 8 simgeye yani FIRÇAYA tıklıyoruz Rengi seçiyoruz boyutu 21 opaklığı ise 15 yapıyoruz Ve gözü boyuyoruz

Umarım tezgâhtar olmuşumdur *

Similar threads

Photoshop yapmak benim icin hep eğlenceli olmuştur umarım sizde seversiniz Şimdi goz rengi değiştirmeyi anlatacağım İlk olarak ust taraftaki dosya kutucuğuna tıklıyoruz aca basıp dosyamızdan bir resim seciyoruz Arac kutusundaki baştan ucuncu simgeye sağ tıklayarak MANYETİK KEMENT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Photoshop İle Arkadaki Plan Değiştirme Photoshop İle Arka Plan Başkalaşmak Photoshop İle Arka Plan Nasıl Değiştirilir Adobe photoshop ta Arkadaki planı başkalaşmak diyelim bi resminizin arkadaki planından hoşnut değilsiniz Arka plana deniz nehir vb gibi güzel bir gösterme düzenlemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Benim minik bir katkım olsun dedim Bu derste fazla kolay bir şekilde dudak rengi değiştirmeyi öğreneceğizİlk önce resmimizi açıyoruzAraç kutusunda her yerde ikinci sırada olan simgeye farenin sağ tuşu ile tıklıyoruzResimdeki gibi macnetic lasso toola tıklıyoruz daha sonra dudağın etrafını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Göz Rengi Değiştirme Photoshop İle Göz Rengini Değiştirme Photoshop Photoshop'ta göz rengi başkalaşmak Göz Rengini Değişiklik Photoshop birincil ders de photoshop ile göz rengini nasıl değiştiririz, Aşamalar çok kolay İstediğiniz göz rengine sahip olabilirsiniz 1) Ilk Kez göz rengini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Photoshop İle Resim Renklendirme Photoshop İle Fotoğraf nasıl Renklendirilir Photoshop İle Fotoğraf Renklendirme Aşağıdaki adımları izleyerek eski siyah beyaz resimlerinizi renklendirebilirsiniz 1ADIM: Önce renklendirmek istediğiniz devlete ait açın Menüden IMAGEMODERGB olup olmadığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt