Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Photoshop İle Karakalem

Hoş geldin! ayzer71 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Photoshop İle Karakalem
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Photoshop İle Karakalem calışması
Photoshop İle Karakalem nasıl yapılır

Photoshop İle Karakalem

Aşagıdaki yolları izleyerek photoshop ile karakalem calışmanızı yapabilirsiniz

1) İlk once karakalem yapmak istediğimiz fotoğrafı photoshop ile acıyoruz

2) Layers ( katmanlar ) panelinden fotoğrafımızın olduğu katmana sağ tıklayıp, Duplicate Layer yapıyoruz yani katmanı coğaltıyoruz

3) Coğalttığımız layer secili iken, Image Adjustments Desaturate ya da Shift + Ctrl + U yolunu kullanıyoruz

imagesphotoshopilekarakalem5b0488ccb622b

4) Desaturate ettiğimiz layerımıza (katmanımıza) sağ tıklayıp, duplicate layer (coğaltıyoruz) yapıyoruz Bu coğalttığımız layerımız secili iken, Image Adjustments Invert ya da Ctrl + I yapıyoruz

imagesphotoshopilekarakalem5b0488cdcab9c

Bu layerımızın ayarını color dodge yapıyoruz Color dodge yaptıktan sonra goruntu tamamen beyaz olacaktır Butun yaptıklarım gitti napacağım ben şimdi diye endişelenmeyin Bir sonraki aşamaya gecin

imagesphotoshopilekarakalem5b0488ced9707

5) En son oluşturduğumuz layer (katman) secili iken, Filter Blur Gaussian Blur yolunu kullanarak istediğiniz olcutte gaussian bluru uygulayın (Ben 14 uyguladım)

Ve sonuc:

imagesphotoshopilekarakalem5b0488cfe90af

alıntı

858,465Konular
981,142Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt