iltasyazilim
FD Üye
Photoshop Kıyafet renklerini Değişim
Photoshop İle Kıyafet Değişim Nasıl Oluyor?
Photoshop Dersleri Giysilerin Rengini Değişiklik
Resimlerinizde olupta rengini beğenmediğiniz giysilerin renginin nasıl değiştiliceğini öğreneceğiz örnek fotoğraf olarak ashlee simpson fanı olarak ashlee simpson resmi seçtik
Photoshopta Ctrl+O ile resmimizi açtık herhangi bir seçme aracı ile kıyafetimizi seçiyoruz ben Magic Wand Tool(W) kullandım bu resimde ve kıyafeti aşağıdaki gibi seçtik
Renkli kıyafetler kullanıyorsak Shift+Ctrl+U kullanıp seçtiğimiz alanı beyaz tonlarında yapıyoruz
Bundan sonradan yeni bir layer açıyoruz (Shift+Ctrl+N)
Layerimizi açtık ve içini Paint Bucket Tool(G) ile dolduruyoruz fotoğraf aşağıdaki gibi olacaktır
Hemen Bu layerin opacity değerini düşürerek realizm elde edeceğiz
Opacity %52 Yaptım ve fotoğraf aşağıdaki gibi oldu
Alıntıdır
*
Photoshop İle Kıyafet Değişim Nasıl Oluyor?
Photoshop Dersleri Giysilerin Rengini Değişiklik
Resimlerinizde olupta rengini beğenmediğiniz giysilerin renginin nasıl değiştiliceğini öğreneceğiz örnek fotoğraf olarak ashlee simpson fanı olarak ashlee simpson resmi seçtik
Photoshopta Ctrl+O ile resmimizi açtık herhangi bir seçme aracı ile kıyafetimizi seçiyoruz ben Magic Wand Tool(W) kullandım bu resimde ve kıyafeti aşağıdaki gibi seçtik
Renkli kıyafetler kullanıyorsak Shift+Ctrl+U kullanıp seçtiğimiz alanı beyaz tonlarında yapıyoruz
Bundan sonradan yeni bir layer açıyoruz (Shift+Ctrl+N)
Layerimizi açtık ve içini Paint Bucket Tool(G) ile dolduruyoruz fotoğraf aşağıdaki gibi olacaktır
Hemen Bu layerin opacity değerini düşürerek realizm elde edeceğiz
Opacity %52 Yaptım ve fotoğraf aşağıdaki gibi oldu
Alıntıdır
*