Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Photoshop İle Logo Tasarımı

Photoshop İle Logo Tasarımı
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Photoshop İle Logo Tasarımı Nasıl Yapılır?
Photoshop İle Logo Tasarımı Anlatımı
Photoshop İle Logo Tasarımı Videolu Anlatım

Bugünki dersimizde photoshop logo tasarımı nasıl yapılır onu anlatmaya çalışıcağız Aşağıdaki videoyu dikkatlice izlerseniz photoshop ile logo tasarımı hakkında fikre sahip olabilirsiniz
Hepinize kolay gelsin
*

Similar threads

Photoshop İle Logo Tasarımı Nasıl Yapılır? Photoshop İle Logo Tasarımı Anlatımı Photoshop İle Logo Tasarımı Videolu Anlatım Bugunki dersimizde photoshop logo tasarımı nasıl yapılır onu anlatmaya calışıcağız Aşağıdaki videoyu dikkatlice izlerseniz photoshop ile logo tasarımı hakkında fikre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Photoshop İle nasıl logo yapılır Photoshop İle Logo Yapımı resimli anlatım Photoshop ile logo mu yerine getirmek istiyorsunuz? aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli 1) Başta photoshopda filenew ile yeni bir sayfa açalım 2) Arkasından yazı yazma aracıyla 3 D LOGO yazısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
photoshop ile buton yerine getirmek, photoshop buton yapımı, photoshop buton yapma, photoshopta buton yapımı Photoshopla web sitesine nasıl buton yapılır?Photoshop İle Buton Yapma Birincil aşamada boyutları bir buton oluşturacak şekilde File New seçeneği ile yeni bir sayfa açılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Pürüzsüz Cilt Photoshop İle Photoshopla Pürüzsüz Deri Photoshop Dersleri Photoshopta Pürüzsüz Deri Videolu Anlatım Evet Arkadaşlar bugünkü Photoshop dersimizde sizlere Photoshop İle Pürüzsüz Cilt nasıl yapılır, Photoshop İle Pürüzsüz Cilt uygulaması için videolu anlatım sunuyoruz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Photoshop ile nasıl karın kası yapılır Photoshop ile karın kası gerçekleştirmek Birazcık yetenek, biraz photoshop bilgisi ve tabi birazda görsel dikkat ile sizlerde inanılmaz karın kaslara sahip olabilirsiniz Aşağıdaki videoyu dikkatlice izleyin ve anında işleme başlayın Kolay gelsin *
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
858,461Konular
981,110Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt