Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Photoshop İle Resme Yazı Yazma

Photoshop İle Resme Yazı Yazma
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Photoshop İle Resme Yazı Yazılması
Photoshop İle Resme Yazı Nasıl Yazılır
Photoshop İle Resme Nasıl Yazabilirim

Photoshop İle Resme Yazı Yazma Kısaca anlatım sizlerle

Adobe PhotoShop ta resmin uzerine yazı yazma

Oncelikle Resmimizi acıyoruz

imagesphotoshopileresmeyaziyazma5b0489eae9de2

Daha sonra Yazı fontumuzu ve buyukluğu ayarladıktan sonra

imagesphotoshopileresmeyaziyazma5b0489ec057e3

Layer a tıkladıktan sonra Layer StyleBevel and Emboss u seciyoruz

imagesphotoshopileresmeyaziyazma5b0489ed11887

4Layer ın fill deyerini %0 yapıyoruz Opacitiy değeri &100 olarak kalsın

imagesphotoshopileresmeyaziyazma5b0489ee25ae8

Ve Artık resme yazı yazma işlemimiz bitmiştir bu kadar

imagesphotoshopileresmeyaziyazma5b0489ef39

Similar threads

Photoshop İle Resme Yazı Yazılması Photoshop İle Resme Yazı Nasıl Yazılır Photoshop İle Resme Nasıl Yazabilirim Photoshop İle Resme Yazı Yazma Özetle anlatım sizlerle Adobe PhotoShop ta resmin üstüne yazı yazma Ilk Kez Resmimizi açıyoruz Sonradan Yazı fontumuzu ve büyüklüğü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Photoshop programı ile nasıl avatar yapılır Photoshop ile avatar yapımı resimli anlatım İlk olarak Ctrl+N kombinasyonuyla yeni bir resim transparan resim oluşturuyoruzBen uzerine rahatca yazı yazmak icin 250x250 gibi buyuk bir boyut sectip isterseniz sizde boyle yapıp daha sonra resmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Photoshop ile kabartma yazı yazma Photoshop ile nasıl kabartma yazı yazılır Resimle kabartma yazı tarifi Resminizi secin imagesphotoshoptakabartmayazi5ad33469d302e Yazınızı yazın imagesphotoshoptakabartmayazi5ad3346b44746 Resminizi coğaltın Coğattığınız layerda iken, yazıyı secili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
334
Photoshopta 3 Boyutlu Yazı, Photoshopta 3d Yazı, Photoshopta 3 Boyutlu Yazı Yazma Photoshop Uc Boyutlu Yazı 1) İlk once yazı yazacağımız calışma alanımızı acıyoruz 2) Yazımızı yazma aracımız imagesphotoshoptaucboyutluyazi5b04b811c4bbc (type tool) ile yazdıktan sonra, Edit Transform...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
photoshop şekilli yazı yazma, photoshopta şekilli yazı, photoshopta nasıl şekilli yazı yazılır? Photoshopta şekilli yazı yazma photoshopta şekilli yazı yazmak icin aşağıdaki adımları takip edin; 1ADIM: Photoshopta yeni bir sayfa acınız 2ADIM:Yeni bir layer oluşturunistediğiniz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,515Konular
981,025Mesajlar
30,831Kullanıcılar
Mustafa001Son üye
Üst Alt