Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Photoshop İle Yüz Güzelleştirme
Photoshop İle Yüz Güzelleştirme nasıl yapılır
Photoshop ile yüz güzelleştirme için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz
*
Photoshopla Yüz Arıtma Nasıl Yapılır Resimli Anlatım Photoshop İle Yüz Temizleme Nasıl Yapılır Photoshop İle Yüz Arıtma Resimli Anlatım Merhaba Sevgili Melek'ler ve Photoshop ile yüz temizleme nasıl yapılır?diyen siz sevgili misafirler, bu yazımızda Photoshopla yüz arıtma resimli anlatım...
Photoshop İle Sakal Nasıl Eklenir ? Photoshop İle Sakal Ekle Photoshop İle Sakal Ekleme Yapılışı Sevgili melekler, eğer photoshop ilgi alanınıza giriyorsa bu yazımızda anlatacağımız sakal ekleme işlemi de fazla hoşunuza gidecektirphotoshopilesakalnasileklenir5c582c1014bdbpngalt :D:D :D:D...
Emel Sayın Photoshop yap dedim gençleştim emel sayın photoshop devlete ait, yeni albüm kapağı için bakın neler yapmış meşhur isim 1548659541 1548659541 emelsayinphotoshopyapdedimgenclestim5c4eab595b8c3emelsayinphotoshopyapdedimgenclestim5c4eab595b8c3...
Photoshop Programında Göz Rengi Nasıl Değiştirilir? photoshop göz rengi değiştirme photoshop göz rengi photoshopta göz rengiyle oynama Sevgili melekler, çekindiğiniz resimlerde teknolojinin nimetlerinden faydalanabilir, resimlerinizde çeşitli oynamalar yapabilirsiniz Mesela kullandığınız...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.