Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Photoshop Nedir Nasıl Kullanılır

0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Photoshop Nedir Nasıl Kullanılmalı

Photoshop: Photoshop grafiklerinizi ve fotoğraflarınızı şekillendirebileceğiniz bir resim editörüdür
Dijital ortamdaki herhangi bir değişmez görüntüyle ilgili renk ayarlarını yapabileceğiniz dünyanın en popüler programıdır
Elinizdeki fotografik ilgili satürasyon, kontrast, ışık gibi görüntüdeki renklerin tüm özellikleri ile ilgilenebilmenizi sağlamaktadır
Bu üstün özellikleri sayesinde bu alanda bir standart olmuştur Basım yayınlama organları ilk kez almak üzere renk ve resimlerle uğraşan her alandaki kuruluş için Photoshop alanında tek ve değişilmez programlardan birisidir

Niçin Photoshop Kullanmalıyız;
İnternet Dünyasında milyonlarca tanıtım, siteler, duyurular vs çoğu temeli tasarıma dayanan planlar ya da projeler hazırlanmaktadır
Bunların amacı insanların dikkatini çekmektir Dikkat sürüklemek ise hoş bir tasarım ve insanları gözlerini kamaştıracak türden şekiller olmalıdır Bunlar içinde günümüzde grafik tasarımlı programlar kullanılmaktadır
Photoshop tam bunlar için hazırlanmıştır Mesela; bir banner ya da logo tasarımı yapıyoruzNormal paintle yaptığımız logo ile photoshopta hazırladığımız logo elbette bir olamaz Photoshop çok güzel sonuçlar verir İşte bunun için nitelikli, şık, güzel, tasarımlar oluşturmak ve yayımlamak istiyorsak Photoshop vazgeçilemiyecek bir kaynaktır
Fotoğrafçılık unsurları arasında en onemli programların başında kazanç Nasılki fotoğraf çektirdikten sonradan Ben rütüşlu istiyorum diyorsunuz işte o rütüş nasılmı oluyor işte bunun cevabı photoshop Dünyada dilekçe açısından en çok kullanıLan resim düzenLeme editörü olan photoshopun sunduğu bu faydalardan biz neden yaralanmayalaım dimi arkadaşlar

seçme parça *

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt