Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Photoshopta goz rengi değiştirme

Photoshopta goz rengi değiştirme
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Photoshopta goz rengi nasıl değiştirilir
Photoshopta goz rengi değiştirme izle

Aşağıdaki video sayesinde siz de Photoshopta goz rengi değiştirmeyi oğrenebilirsiniz imagesphotoshoptagozrengidegistirme5ad335fcade4bpng

Similar threads

Photoshop İle Goz Rengi Değiştirmek Photoshop İle Goz Rengi Nasıl Değişir Photoshop İle Goz Rengi Değişimi Photoshopta goz rengini nasıl değiştiririz ? 1)Kullanıcağımız resimi acalım Değerli Misafirimiz, Bu konuya ait diğer resimleri gorebilmek icin UYE OLUNUZ 2)aşağıdaki resimdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Goz rendi değiştirme photoshop Photoshopta goz rengi nasıl değişir Photoshopta goz rengi değiştirme resimli anlatım Goz resmimizi acıyoruz imagesphotoshopdagozrengidegistirme5b04ba01f2517 İlk olarak katmanımızı yani backgraund umuzu coğaltalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Photoshopta kırmızı goz duzeltme resimli anlatım Photoshopta kırmızı goz naısl duzeltilir Photoshopta goz rengi değiştirme resimli anlatım Photoshopta kırmızı gozler naısl duzeltilir bakalım imagesphotoshoptakirmizigozduzeltme5ad3355f2fe8apng...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
photoshopta elbise rengini değiştirme,photoshopta elbise değiştirme,photoshopta elbise rengi nasıl değiştirilir? Photoshopta elbise rengi değiştirmek icin sırasıyla aşağıdaki işlemler uygulanır; 1: Once photoshopu acıyoruzRengini değiştircemiz elbiseyi seciyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
photoshopta arka plan nasıl değiştirilir photoshopta arka plan değiştirme Bu konuda photoshopta arka plan değiştirmeyi oğreneceğiz Cok basit bir işlemimagesphotoshoptaarkaplandegistirme5ad337622c344png imagesphotoshoptaarkaplandegistirme5ad337637f6ff pentool ile resmin kenarlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt