Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

photoshopta iki resmi birleştirme

photoshopta iki resmi birleştirme
0
186

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
photoshopta iki resmi birleştirme resimli anlatım,photoshopta iki fotoğraf birleştirme,photoshop iki resmi birleştirme,photoshopta iki resim nasıl birleştirilir?

Photoshopta iki resmi birleştirme

1ADIM: Bir Aslan resmi ve bir insan resmi acıyoruz

2ADIM: Bu resimlerin boyutlarını ayarlıyoruz, aslan gozunun, burnunun insanınki ile eşit olmasına dikkat ediyoruz Basit olsun diye opacity değerini 50 yapın,daha sonra yine 100 olacak

3ADIM: Aslan resmini Move Tool ile insan resminin uzerine atıyoruz

imagesphotoshoptaikiresmibirlestirme5ad3350fed548

Ve işte ornekler:

imagesphotoshoptaikiresmibirlestirme5ad3351148b75
imagesphotoshoptaikiresmibirlestirme5ad33512980cd
photoshoptanet​

Similar threads

Photoshopta Resimleri Birleştirmek‎ Photoshop İle İki Resmi Birleştirme Nasıl Yapılır? Photoshop ile iki fotoğraftan tek fotoğraf yapmak Oncelikle Birleştirme yapacağımız resmin orjinalini gorelim imagesphotoshopileikiresmibirlestirme5b0488b43e626 Birleştirme yapacağımız resmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
photoshop ortalama, photoshopta ortalama nasıl yapılır? photoshop resmi ortalama, Photoshopta Ortalamak 1ADIM: Yeni bir dosya oluşturun (File New) İstediğiniz şekilde bir arka plan ve boyut ayarlayınResimde 450x250 boyut kullanılmış imagesphotoshoptaortalama5ad333266cb4b 2ADIM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Photoshopta fotomontaj yapmak Fotomontaj yapmak Photoshop ile fotomontaj nasıl yapılır OpenFile dan KAnnan resmimizi acıyoruz Move Tool secili iken Annan resmini tutup Ebru resminin uzerine surukluyoruz Boylece tek resimde iki layerimiz oldu Ebru layerine sağ tıklayıp Duplicate...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
photoshop resmi manzaraya atama,photoshopta fotoğraf manzaraya nasıl yerleştirilir, Photoshopta Devlete Ait Manzaraya Koymak Resimli Anlatım 1ADIM: Önce photoshop çalışması için resimleri seçiyoruz 2ADIM: Gerisinde Lasso Tool aracıyla resmin kafa kısmını seçelim 3ADIM: Sonrasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
photoshop sıradan, photoshopta ortalama nasıl yapılır? photoshop resmi sıradan, Photoshopta Ortalamak 1ADIM: Yeni bir dosya oluşturun (File New) İstediğiniz şekilde bir arkadaki plan ve ebat ayarlayınResimde 450x250 ebat kullanılmış 2ADIM: Dokümanınızın ortasına istediğiniz bir resmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt