Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Photoshopta kesmek

Photoshopta kesmek
0
112

Similar threads

photoshopta iki resmi birleştirme resimli anlatım,photoshopta iki fotoğraf birleştirme,photoshop iki resmi birleştirme,photoshopta iki resim nasıl birleştirilir? Photoshopta iki resmi birleştirme 1ADIM: Bir Aslan resmi ve bir insan resmi acıyoruz 2ADIM: Bu resimlerin boyutlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Photoshopta fotoğraf kesmek Photoshopta fotoğraf kesme resimli anlatım Photoshopta resim nasıl kesilir FLVhttp:videoakfacebookcomvideoaksf2pv22832249123119945227065752029mp4FLV *
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Photoshopta İşlemleri Geri Alma Photoshopta Birden Fazla İşlemi Geri Almak Photoshopta Yapılan İşlemleri Geri Alma Photoshopta Geri Alma Sayısı Son Yaptığınız işlemi geri almak (iptal etmek) icin klavyeden CTRL+Z tuşlarına aynı anda basınız, Photoshop bu geri alma işlemini bir defa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Photoshopta kırmızı goz duzeltme resimli anlatım Photoshopta kırmızı goz naısl duzeltilir Photoshopta goz rengi değiştirme resimli anlatım Photoshopta kırmızı gozler naısl duzeltilir bakalım imagesphotoshoptakirmizigozduzeltme5ad3355f2fe8apng...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
photoshopta resim nasıl netleştirilir Photoshopta bir resmi netleştirmek icin ne yapılır imagesphotoshoptaresminetlestirme5b04caa22ac26imagesphotoshoptaresminetlestirme5b04caa711330 Unsharp Mask, net olmayan goruntuleri netleştirmenizi sağlarken, ayarları yapmanıza izin veren bir filtre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,984Kullanıcılar
enesnorrisSon üye
Üst Alt