Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

photoshopta layer birleştirme

photoshopta layer birleştirme
0
166

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
photoshopta iki layer nasıl birleştirilir
photoshopta layer nasıl birleştirilir
photoshopta iki veya daha cok layeri tek layer yapmak

PhotoShop uygulamasında Layer'ları birleştirmek tek bir komut ile olanaklıdır Birleştirmek istediğiniz Layer'ları Shift tuşuna basarak seciniz ve Komut+E tuşlarına birlikte basarak secmiş olduğunuz Layer'ları birleştiriniz Ayrıca birleştirilmek istenen Layer'ları sectikten sonra Kontrol+mouse klik tuşlarına basarak erişebileceğiniz yardımcı menuden Merge Layers komutu secilerek de bu işlem gercekleştirilebilir

Similar threads

photoshopta iki layer nasıl birleştirilir photoshopta layer nasıl birleştirilir photoshopta iki veya daha çok layeri tek layer gerçekleştirmek PhotoShop uygulamasında Layer'ları birleştirme tek bir komut ile olanaklıdır Birleştirme istediğiniz Layer'ları Shift tuşuna basarak seçiniz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
photoshop şekilli yazı yazma, photoshopta şekilli yazı, photoshopta nasıl şekilli yazı yazılır? Photoshopta şekilli yazı yazma photoshopta şekilli yazı yazmak icin aşağıdaki adımları takip edin; 1ADIM: Photoshopta yeni bir sayfa acınız 2ADIM:Yeni bir layer oluşturunistediğiniz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
photoshop ortalama, photoshopta ortalama nasıl yapılır? photoshop resmi ortalama, Photoshopta Ortalamak 1ADIM: Yeni bir dosya oluşturun (File New) İstediğiniz şekilde bir arka plan ve boyut ayarlayınResimde 450x250 boyut kullanılmış imagesphotoshoptaortalama5ad333266cb4b 2ADIM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Photoshop CS5'te Ateş Efekti Yapma Ateş Efekti Yapma Photoshopta Photoshopta resime alev efekti vermek icin aşağıdaki adımları izleyin: Once alev efekti vermek istediğimiz resmi acıyoruz Image Adjustments Desaturate (Shift + Ctrl + U) yaparak actığımız resmi siyahbeyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Photoshopta Resimleri Birleştirmek‎ Photoshop İle İki Resmi Birleştirme Nasıl Yapılır? Photoshop ile iki fotoğraftan tek fotoğraf yapmak Oncelikle Birleştirme yapacağımız resmin orjinalini gorelim imagesphotoshopileikiresmibirlestirme5b0488b43e626 Birleştirme yapacağımız resmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt