Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

photoshopta oval yapma

photoshopta oval yapma
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
photoshopta resim kenarını oval yapma
photoshopta resimler nasıl oval yapılır

1 400x300 bir yeni sayfa acıyorum ve kenarlarını oval yapmak istediğim resmi import ediyorum sahneye

imagesphotoshoptaovalyapma5ad332f6e52e8

2 Rectangle aracını secerek bir dikdortgen ciziyorum Properties panelinden Rectangle roundness kısmını 19 yapıyorum Siz istediğiniz şekilde oval olabilecek bir rakam girebilirsiniz

imagesphotoshoptaovalyapma5ad332f847a09

3 Alttaki resmi seciyorum ve Edit Cut (Kısayolu: Ctrl+X) yapıyorum Kesiyorum yani kısacası

imagesphotoshoptaovalyapma5ad332f9a8a93

4 Az once cizdiğim dikdortgeni seciyorum ve Edit Paste Inside (Kısayolu: Ctrl+Shift+V) yapıyorum

imagesphotoshoptaovalyapma5ad332fb059d1

5 Gorduğunuz gibi resmin kenarı oval oldu Bu şekli sectiğinizde ortada bir yıldız işareti belirir Mouse'u oraya getirdiğinizde rengi beyaz olacaktır Bu durumda sol tuşu basılı tutarak resmin pozisyonunu ayarlayabilirsiniz Olay budur

Similar threads

photoshopta resim kenarını oval yapma photoshopta resimler nasıl oval yapılır 1 400x300 bir yeni sayfa açıyorum ve kenarlarını oval gerçekleştirmek istediğim devlete ait import ediyorum sahneye 2 Rectangle aracını seçerek bir dikdörtgen çiziyorum Properties panelinden Rectangle roundness...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Photoshop CS5'te Ateş Efekti Yapma Ateş Efekti Yapma Photoshopta Photoshopta resime alev efekti vermek icin aşağıdaki adımları izleyin: Once alev efekti vermek istediğimiz resmi acıyoruz Image Adjustments Desaturate (Shift + Ctrl + U) yaparak actığımız resmi siyahbeyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Photoshop CS5'te Alev Efekti Yapma Ateş Efekti Yapma Photoshopta Photoshopta resime alev efekti belirlemek için aşağıdaki adımları izleyin: Önce alev efekti devretmek istediğimiz devlete ait açıyoruz Image Adjustments Desaturate (Shift + Ctrl + U) yaparak açtığımız devlete ait...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Photoshopta gif yapma Photoshopta gif canlandırma yapma Photoshopta gif nasıl yapılır? Photoshopta canlandırma nasıl yapılır? Evet yukarda kocaman puntolarla gördüğünüz soruların cevabını birazdan öğreneceksinizGayet kolay bir işlemle sizler de Photoshopta gif canlandırma yapabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt