Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

photoshopta sac rengi değiştirme

photoshopta sac rengi değiştirme
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Photoshop ile sac rengi nasıl değiştirilir
resimlerde sac rengi değiştirme
Sac rengi nasıl değiştirilir videolu anlatım

Bir fotoğrafınız uzerinde goz ve sac renklerinizi değiştirmek istiyorsunuz ama nasıl olduğunu bir turlu anlamadınız o halde kucuk arkadaşımıza bir kulak verelim gayet anlaşılır bir şekilde anlatmış konuyu

YAHOO10787908YAHOO

Similar threads

Photoshop ile saç rengi nasıl değiştirilir resimlerde saç rengi değiştirme Saç rengi nasıl değiştirilir videolu anlatım Bir fotoğrafınız üzerinde göz ve saç renklerinizi başkalaşmak istiyorsunuz lakin nasıl olduğunu bir türlü anlamadınız o halde minik arkadaşımıza bir kulak verelim gayet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
photoshop sac rengi değiştirme, photoshopla sac rengini değiştirme, photoshopta sac rengi değiştirmek Photoshop İle Sac Rengini nasıl değiştirebilirizPhotoshop programında Sac Rengini Değiştirme resimli olarak aşağıdaki adımları takip ederseniz kolayca sac rengini değişebilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Photoshopta goz rengi nasıl değiştirilir Photoshopta goz rengi değiştirme izle Aşağıdaki video sayesinde siz de Photoshopta goz rengi değiştirmeyi oğrenebilirsiniz imagesphotoshoptagozrengidegistirme5ad335fcade4bpng
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
photoshopta elbise rengini değiştirme,photoshopta elbise değiştirme,photoshopta elbise rengi nasıl değiştirilir? Photoshopta elbise rengi değiştirmek icin sırasıyla aşağıdaki işlemler uygulanır; 1: Once photoshopu acıyoruzRengini değiştircemiz elbiseyi seciyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Goz rendi değiştirme photoshop Photoshopta goz rengi nasıl değişir Photoshopta goz rengi değiştirme resimli anlatım Goz resmimizi acıyoruz imagesphotoshopdagozrengidegistirme5b04ba01f2517 İlk olarak katmanımızı yani backgraund umuzu coğaltalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt