Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorgium kendi yaptığım bir sorgu paneli scriptidir, scriptte sql açığı, xss açığı vb. problemler bulunmamaktadır. Panel PHP yerine Javascript ile yazılmıştır, yanında uyumlu api servis scriptide verilecektir (Hem kendi api servisinizi açıp hemde panele sahip olabileceksiniz, loginler...
Bu program hostiingdunyama ve bir kac farklı yerli vds firmasına ait ip adreslerine request atarak sorgu paneli aramaktadır, işinize yararmı bilmem ama panel ipsi bulmak amaçlı kullanabilirsiniz veya panel sahibine güzel bir troll bırakabilirsiniz.
Ben bunu açıklı panel bulup vds çalıp ihbar...
Ben aşırı fakirim beni bilen bilir vdsleride beleş çektiğimden dolayı ramları çok düşük, ondan dolayı sistemleri olabildiğince verimli hale getirmeye çalıştım böylelikle hiç birşey ödemeden devam edecektim.
Tek vdsde api servis, sorgu paneli ve Discord botu çalışacak şekilde ayarlamıştım her...
Bu yazıda PHP'yi kullanarak web siteniz için nasıl bir üyelik sistemi (giriş / kayıt) oluşturacağınızı öğreneceğiz.
AŞLAMADAN ÖNCE
Bu eğiticiye başlamadan önce şunlardan emin olun:
+ PHP sürümünüzü 5.6 veya üzeri olarak ayarladınız . PHP 7.0 tavsiyemizdir.
Bunu yapmak için cPanel’e gidin ve...
PHP çalışmalarında kullanabileceğin işe yarar ve alternatif fonksiyonlarla tanışmaya hazır mısın?
İçerikleri detaylı yönetmek, tarih saat yazdırmak, bir PHP dosyasına farklı dosyalar dahil etmek, rastgele rakamlar üretmek ve daha bir çok alanda işlemler yapmamızı sağlayan birbirinden acayip...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.