iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler 4 tavuk bonfile 1 yumurta 6 yemek kaşığı limon 2 tavuk bulyon kübü Yarım su bardağı un Sarımsak tozu ve paprika 4 yemek kaşığı tereyağı Yapılışı
Yumurtaları 1 yemek kaşığı limonla karıştırın Unu sarımsak tozuyla ve paprikayla karıştırın Tavuğu yumurta ve sonra un karışımına batırın Hemen tereyağını erittiğiniz kızartma tavasına koyup kızartın Pişerken sıcak suda bulyon kübünü ve limon suyunu kaynatın Tavuk esmerleştikten sonra kaynamış bulyon karışımını tavuğun üzerine dökün, kaynama noktasında yavaş yavaş 20 dakika üstü kapalı olarak pişirin Makarna ya da garnitür lezzetler eşliğinde servis yapın Afiyet olsun…
Yumurtaları 1 yemek kaşığı limonla karıştırın Unu sarımsak tozuyla ve paprikayla karıştırın Tavuğu yumurta ve sonra un karışımına batırın Hemen tereyağını erittiğiniz kızartma tavasına koyup kızartın Pişerken sıcak suda bulyon kübünü ve limon suyunu kaynatın Tavuk esmerleştikten sonra kaynamış bulyon karışımını tavuğun üzerine dökün, kaynama noktasında yavaş yavaş 20 dakika üstü kapalı olarak pişirin Makarna ya da garnitür lezzetler eşliğinde servis yapın Afiyet olsun…