Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pikatel combomax..başım belada yardım

pikatel combomax..başım belada yardım

Similar threads

Pikatel Combomax modem verdiler mavi adam gibi çalıştığını görmedim daha lütfen frimware filan varsa yardımcı olun
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Pikatel Combomax modem verdiler mavi adam gibi çalıştığını görmedim daha lütfen frimware filan varsa yardımcı olun
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaslar benim bi pikatel combomax modemim var ve neredeyse her saat bası intrnetten kopuyo internete baglı gözukuyo ama herhangi bi web sayfasını acmıyor ama bilgisayarı tekrar baslatınca internet duzeliyo ve 1 saat sonra tekrar gidiyo bunun nedenin bilmiyorum ama firmwareden supeleniyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Arkadaşlar ben zamanında çok aradım ve benden başka arayan arkadaşlarında bu driver'ı bulmak için uğraştıklarını gördüm Bundan sonra arayanların rahatlıkla ulaşabılmesi adına böyle bi konu açıyorum umarım işinize yarar Teşekkürü esirgemeyin LÜTFEN o kadar uğraştım Pikatel Airmax 101 ADSL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt