Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pikatel Combomax Modem ?

Pikatel Combomax Modem ?

Similar threads

Pikatel Combomax modem verdiler mavi adam gibi çalıştığını görmedim daha lütfen frimware filan varsa yardımcı olun
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Pikatel Combomax modem verdiler mavi adam gibi çalıştığını görmedim daha lütfen frimware filan varsa yardımcı olun
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
arkadaslar benim bi pikatel combomax modemim var ve neredeyse her saat bası intrnetten kopuyo internete baglı gözukuyo ama herhangi bi web sayfasını acmıyor ama bilgisayarı tekrar baslatınca internet duzeliyo ve 1 saat sonra tekrar gidiyo bunun nedenin bilmiyorum ama firmwareden supeleniyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
arkadaşlar pikatel combomax adsl2 modem aldım ama yuksek id ile download yapamıyorumbu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaşlar ben zamanında çok aradım ve benden başka arayan arkadaşlarında bu driver'ı bulmak için uğraştıklarını gördüm Bundan sonra arayanların rahatlıkla ulaşabılmesi adına böyle bi konu açıyorum umarım işinize yarar Teşekkürü esirgemeyin LÜTFEN o kadar uğraştım Pikatel Airmax 101 ADSL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,505Konular
982,792Mesajlar
30,593Kullanıcılar
ilker2v8Son üye
Üst Alt