Piknik Geçen yaz tatil PİKNİK geldi, Almanya, evli ve çocuk sahibi, ve 2 ablam Almanya'da yaşıyor Yalnızca iki ayda bir birbirimizi görebiliriz çünkü birlikte çok mutluyduk Her gün birlikte bir şeyler yaptık Bir yaz günü, her üç aileye de, ağabeyim de evlendi karar verdik, pikniğe gitmek Lakin nereye gitmeliyiz bilmiyorduk Gittik Sabahtan erkenden, bu dek uzun süre doğada kalmayı başardık Hepimiz, ben hariç, Kayseri, tanıdık olmayan olduğundan, biz izlemek böylece, hedefe iki saat sonradan ulaşabilmiş değil Çocuklar sıkıntılı edildi, acıktılar ve gıda ile başladık, oraya varır varmaz Erkekler yangınlarla çaba, ızgara yaparken, ablamın çocuklardan biri aldı İkisi fazla küçüktü Birdenbire bir çığlık duyduk Yeğenimin burnuna düştü ve yaralandı Kanama oldu Kız kardeşimin çocuğu izledim, neler yapabileceğini biliyordu Aklı karışmıştı Çocuğun annesi sana bağırdığım Çocuğunuz, bir şey olur korkusu vardı çünkü yaptın Çocuk gerçekten harmoni olduğunu gördükten sonradan, kız kardeşlerimi her yerde barıştı Refah içinde, yedik ve içtik Doğanın ortasında yemek aslında güzeldi Gerçekten, dinlenmek her hafta sonu Yeşil gitmek gerekir Şehrin Sreß, Yeşil Bayan, dinlenmek için iyi bir fırsat Yemek Yemek yerken de, ve gözetmek gerektiğine doğa bizim için paha biçilmez olduğu gerçeği hakkında konuştuk Eğer bunu kendin için yap fakat, bir sonraki tür için bunu gerçekleştirmek gerekir Küçük eğlenceli bir sürü vardı çünkü gördük Hepimiz kendimizi tam yedi Çim, tüm yedik sonra futbol oynadık, öğleden daha sonra uyku Ufak mülk gibi Kadınlar erkeklere karşısında Birincil ilk kez iyi başladı lakin sonra kaleye Topu vurmak istedim, Topu yere düştüm ve Kolum düştü Acıya dayanamadım çünkü yerde yatarken kardeşlerim bana güldü, fakat ağlamaya başladım Birincil ilk önce bana inanmadı ve hallettim, bana değil, ama alamadım olduğunu görür görmez, koşarak bana geldi Olduğumu sormuştu Sancı, bir sözcük bile söylemek mümkün Onu hareket edemedim çünkü Kolum kırık vardı inanıyordum Kalkmama takviye etti Gitmek güç olduğumu gördüler Hastaneye getirilmesi gerektiğini görünüyordu Her şeyi hemencecik doluydu, çocuklar uyandı, ve los arabaya bindi, sürdü Kesintisiz ağladı vardı yolda, Gechwister yine girift Hekim, birincil xray doktora gittiğimizde istedi Ben değişkenlik ettiği gibi, Kolum kırık vardı sonra kolunda alçı ile bir enjektör var Bir insan yaşayabilir en çok acı olduğunu düşünüyorum Manâlı afiyet ne değin dinç olup olmadığınızı bilemeyiz Sadece Hasta bir adam önemini öğrenir Yaklaşık bir buçuk saat hastanede vermek zorunda kaldık En büyük ablam çocukları evine götürdü, ve sonradan biz 4 hafta alçı takmak zorunda kaldım, dört hafta sonradan denetim için geri ulaşmak zorunda olduğumu hekim söyledi Ayrıca sızı için ilaç kullanmalıyım Böyle bir şey olabilir, ve daha fazla Üzüntü gerektiğini söyledi Eve geldiğimizde, kapının önünde annem ve beni bekledi Bana sarıldı ve gözyaşları gözünden kaçtı Seni teselli kardeşlerim ve ben