Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pilates yapan varmı

pilates yapan varmı
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
pilates yapan varmı selamlama hanımlar pilatesin ne olduğunu biliyorsunuzdur bende vücudumu forma sokmak ve artı kilolarımdan kurtulmak için pilates yapmayı düşünüyorum Acaba aranızda pilates yaptıktan sonradan bu konuda faydasını gören varmı eğer olumlu etkileri yoksa hiç boşuna alıp zamanımı ve paramı harcamim Kullananlardan olumlu negatif yorumları bekliyorum  

Similar threads

diode lazer yaptıranlar selamlama hanımlar aranızda diode lazer yaptıran varmı varsa olumlu negatif yorumlarınızı bekliyorum çevremde yaptıran bazı arkadaşlar var diode lazerden oldukça memnun kalmışlar bende düşünüyorum fakat yirede bir analiz etmek istedim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
murad cilt bakım ürünleri kullanan varmı selamlama hanımlar aranız da murad deri bakım ürünleri kullananlar varsa olumlu negatif yorumları alabilirmiyim kullananlar muradın hangi cilt ürününü kullanıyorsanız ve memnun kaldınızmı  
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
koçtaş mutfak kullanan varmı koçtaş mutfak kullananlar nasıl memnunmusunuz koçtaşın mutfak modelleri elverişli oluyormu yazlığım için düşünüyorum ama yorumlara tarafından karar verecem aranızda koçtaşın mutfağını kullanan varsa olumlu olumsuz yorumları bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Hepimiz kendimizi sağlıklı, mutlu, enerjik ve donanımlı hale getirmeye çalışıyoruz. Bunun için bazen sanat bazen spor bazen bir hobi edinerek gerçekleşmesine alan açıyoruz. Herkes kendine en uygun olanını en iyi hissettirenini bulmaya çalışıyor fakat sanıyorum yoga artık en çok tercih edileni ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,498Konular
982,049Mesajlar
30,031Kullanıcılar
Hdhdjskd7373Son üye
Üst Alt