iltasyazilim
FD Üye
http:img516**************img516499960700805xn5
Malzemeler:
2 buyuk parca bonfile
200 gr orta yagli kiyma
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Once kiymayi tuz ve karabiber ile yogurun Bonfileler ile ayni buyuklukte yuvarlak bir sekil verin Iki bonfilenin arasina yerlestirin
Plastik ile ortun, buzluga kaldirin Ertesi gun kesmeye baslamadan 45 dakika once buzluktan cikarin Bicak, elektrikli bicak veya elektrikli salam kesici ile, cok ince dilimler halinde kesin Genis bir tavada kizartmaya baslayin Cok fazla kizartmayin, ince olduklari icin hemen yanabilirler
Geleneksel doner, pirinc veya bulgur pilavinin uzerine eritilmis kirmizi aci biberli tereyag ile servis yapilir
Malzemeler:
2 buyuk parca bonfile
200 gr orta yagli kiyma
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Once kiymayi tuz ve karabiber ile yogurun Bonfileler ile ayni buyuklukte yuvarlak bir sekil verin Iki bonfilenin arasina yerlestirin
Plastik ile ortun, buzluga kaldirin Ertesi gun kesmeye baslamadan 45 dakika once buzluktan cikarin Bicak, elektrikli bicak veya elektrikli salam kesici ile, cok ince dilimler halinde kesin Genis bir tavada kizartmaya baslayin Cok fazla kizartmayin, ince olduklari icin hemen yanabilirler
Geleneksel doner, pirinc veya bulgur pilavinin uzerine eritilmis kirmizi aci biberli tereyag ile servis yapilir