Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pilav Üstü Et Tarifi

Pilav Üstü Et Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Pilav Üstü Et Tarifi İçin Malzemeler

*Dana kuşbaşı
*2 yemek kaşığı tereyağı
*Su
*Tuz
*Karabiber
*Pul biber

Pilav için;


*1 su bardağı pirinç
*2 su bardağı su
*1 yemek kaşığı sanayağ
*Tuz
*Şehriye
*İstediğiniz kadar bezelye

Pilav Üstü Et Tarifi Yapılışı Öncelikle etimizin güzel pişmesi için düdüklü tencereye biraz su koyup etimizi haşlıyoruz
O haşlanır iken bizde sanayag eritip sehriyemizi pembeleşince ye kadar karıştırıyoruz
Yıkanmış pirinçleri ilave edip karıştırıyoruz Tuzumuzu suyumuzu ve bezelyemizi de koyup pişmeye bırakıyoruz kısık ateşte

Pişen etlerimizi de erimiş tereyağı ile kavuruyoruz İstenilene göre baharat yapıp güzelce kavuruyoruz
İkisini birlikte servis yapabiliriz Afiyet olsun
 
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt