iltasyazilim
FD Üye
Pilav Üstü Tavuk But Tarifi İçin Malzemeler Et için:
*7 adet but
*2 litre su
*Tuz
*Kızartmak için;sıvı yağ
Pilav için;
*2 su bardağı pirinç
*Yarım çay bardağı arpa şehriye
*Tavuk suyu
*Gerekirse tuz
*Sıvı yağ
Pilav Üstü Tavuk But Tarifi Yapılışı İlk olarak tavukları yıkayıp tencereye alın 2 litre sıcak su ilave edip tuzunu ekleyin kaynamaya bırakın Ortalama 35 dk kaynasınlar Pişen butları suyun içinden alıp süzgece bırakın Ayrı bir tavaya 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ koyun şehriyeleri kızartın Kızaran şehriyelerin üzerine yıkanmış pirinçleri ekleyin 12 dk kavurup ayırdığınız tavuk suyunu ekleyin Ocağın en küçük gözünde pişmeye bırakın Su gerekirse ekleyebilirsiniz
Süzülen tavukları sıvı yağ koyduğunuz tencere de arkalı önlü güzelde kızartın Pişen pilavla birlikte salata eşliğinde servis edin Süper klasik bir yemektir
AFİYET OLSUN
*7 adet but
*2 litre su
*Tuz
*Kızartmak için;sıvı yağ
Pilav için;
*2 su bardağı pirinç
*Yarım çay bardağı arpa şehriye
*Tavuk suyu
*Gerekirse tuz
*Sıvı yağ
Pilav Üstü Tavuk But Tarifi Yapılışı İlk olarak tavukları yıkayıp tencereye alın 2 litre sıcak su ilave edip tuzunu ekleyin kaynamaya bırakın Ortalama 35 dk kaynasınlar Pişen butları suyun içinden alıp süzgece bırakın Ayrı bir tavaya 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ koyun şehriyeleri kızartın Kızaran şehriyelerin üzerine yıkanmış pirinçleri ekleyin 12 dk kavurup ayırdığınız tavuk suyunu ekleyin Ocağın en küçük gözünde pişmeye bırakın Su gerekirse ekleyebilirsiniz
Süzülen tavukları sıvı yağ koyduğunuz tencere de arkalı önlü güzelde kızartın Pişen pilavla birlikte salata eşliğinde servis edin Süper klasik bir yemektir
AFİYET OLSUN