Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pilav Üstü Tavuk But

Pilav Üstü Tavuk But

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Pilav Üstü Tavuk But Tarifi İçin Malzemeler Et için:


*7 adet but
*2 litre su
*Tuz
*Kızartmak için;sıvı yağ

Pilav için;


*2 su bardağı pirinç
*Yarım çay bardağı arpa şehriye
*Tavuk suyu
*Gerekirse tuz
*Sıvı yağ

Pilav Üstü Tavuk But Tarifi Yapılışı İlk olarak tavukları yıkayıp tencereye alın 2 litre sıcak su ilave edip tuzunu ekleyin kaynamaya bırakın Ortalama 35 dk kaynasınlar Pişen butları suyun içinden alıp süzgece bırakın Ayrı bir tavaya 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ koyun şehriyeleri kızartın Kızaran şehriyelerin üzerine yıkanmış pirinçleri ekleyin 12 dk kavurup ayırdığınız tavuk suyunu ekleyin Ocağın en küçük gözünde pişmeye bırakın Su gerekirse ekleyebilirsiniz
Süzülen tavukları sıvı yağ koyduğunuz tencere de arkalı önlü güzelde kızartın Pişen pilavla birlikte salata eşliğinde servis edin Süper klasik bir yemektir
AFİYET OLSUN
 
858,496Konular
982,239Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt