Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik)

Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
3 Tavuk Göğsü
100 gr Mantar
2 Soğan
1 Çorba Kaşığı Un
1 Kahve Fincanı Margarın
3 Çay Bardağı Tavuk Suyu
1 Çay Bardağı Krema
34 Dal Maydanoz
Bir Tutam Kekik
Tuz, Karabiber
PİLAV İÇİN:
1 Su Bardağı Pirinç
2 Çorba Kaşığı Margarin
1 Su Bardağı Tavuk Suyu


HAZIRLANIŞI
Tavuk göğüs etini 1 santimlik şeritler halinde doğrayın Mantarları temizleyip dilimleyin Soğanı küçük küpler halinde doğrayın
Tavuk etlerini una bulayın Margarini tavada eritip soğanı pembeleştirin Mantarları ekleyip 23 dakika kavurun Tavuk etini ekleyip rengi kızarıncaya kadar kavurmayı sürdürün Kekik, tuz ve karabiber serpin
Tavuk suyunu ayrı bir kaba alıp orta ateşte 10 dakika kaynatın Kremayı ilave edip karıştırın ve kaynamaya başlayınca ateşten alın Hazırladığınız sosu tavuklu karışımın üzerine dökün
Pilavı bildiğiniz klasik yöntemle pişirin Pilavı servis tabağına alıp üzerine kıyılmış maydanozu serpin Ortasına tavuk yahniyi yerleştirip sıcak servis yapın
 
858,496Konular
982,175Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt