iltasyazilim
FD Üye
Pileli Krep Tarifi İçin Malzemeler
*2 su bardağı süt
*2 su bardağı un
*3 kaşık sıvı yağ
*2 yumurta
*1 tatlı kaşığı tuz
İçine koymak için:
*4 tane patates
*34 kaşık tulum peyniri
*1 tatlı kaşığı pul biber
Pileli Krep Tarifi Yapılışı Krep malzemeleri mikserle çırpılır Teflon tavaya birer kepçe dökülerek krepler pişirilir İlk krep için tava azıcık yağlanır, diğerleri yağsız pişirilir Ben son birkaç krep hamuruna azıcık pul biber koydum İç harç için patatesleri küp şeklinde doğrayıp kızarttım, peynir ve pul biberle karıştırıp kreplerin içine 2’şer kaşık koyup çöp şiş yardımıyla pileli şekil verdim Siz istediğiniz iç malzemesini koyabilirsiniz Krepleri kakaolu yapıp çikolata ve meyve de koyabilirsiniz
*2 su bardağı süt
*2 su bardağı un
*3 kaşık sıvı yağ
*2 yumurta
*1 tatlı kaşığı tuz
İçine koymak için:
*4 tane patates
*34 kaşık tulum peyniri
*1 tatlı kaşığı pul biber
Pileli Krep Tarifi Yapılışı Krep malzemeleri mikserle çırpılır Teflon tavaya birer kepçe dökülerek krepler pişirilir İlk krep için tava azıcık yağlanır, diğerleri yağsız pişirilir Ben son birkaç krep hamuruna azıcık pul biber koydum İç harç için patatesleri küp şeklinde doğrayıp kızarttım, peynir ve pul biberle karıştırıp kreplerin içine 2’şer kaşık koyup çöp şiş yardımıyla pileli şekil verdim Siz istediğiniz iç malzemesini koyabilirsiniz Krepleri kakaolu yapıp çikolata ve meyve de koyabilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.