Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Piliç Karşıdan Karşıya Niçin Geçer?

Piliç Karşıdan Karşıya Niçin Geçer?
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Piliç Karşıdan Karşıya Neden Geçer? Evet arkadaşlarım hemen birazdan eksik sonra sizlere piliç karşıdan karşıya neden geçer sorusuna dünyaca meşhur düşünürlerin şahısların verdiği cevapları veriyoruz Acaba bunlardan hangisi size daha uygunpilickarsidankarsiyanicingecer5c563196a9c03alt :D Big Grin :D 1549152658 1549152658 pilickarsidankarsiyanicingecer5c563196ddbfepilickarsidankarsiyanicingecer5c563196ddbfe pilickarsidankarsiyanicingecer5c563196ddbfe RENE DESCARTES: Yolun öbür tarafına devretmek için EFLATUN: Iyiliği için Reel, öteki taraftadır ARISTOTELES Karşıdan karşıya aşmak pilicin doğasıdır KARL MARX Tarihsel olarak kaçınılmazdı HIPOKRATES Pankreasının aşırı salgısı yüzünden MARTIN LUTHER KING JR Tüm piliçlerin nedenini açıklamak zorunda kalmadan özgürce karşıdan karşıya geçtikleri bir dünya düşlüyorum HZ MUSA Ve Tanrı cennetten inip pilice dedi fakat: Karşıdan karşıya geçeceksin!ve piliç karşıdan karşıya geçti ve Tanrı bunun iyi olduğunu gördü RICHARD M NIXON Piliç karşıdan karşıya geçmedi, bitmiş ediyorum, piliç katiyen yolun karşısına geçmedi SIGMUND FREUD Pilicin karşıdan karşıya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde enerjik bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir BUDA Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doğanızı red etmektir GALILEI Ancak piliç karşıdan karşıya geçiyor CHARLES DE GAULLE Piliç belki yolun karşısına geçti, lakin otoyolun karşısına az önce geçmedi EINSTEIN Pilicin yolun karşısına geçmesi veya yolun pilicin ayakları aşağıda yer değiştirmesi, tamamen sizin gösterdiğiniz referansa bağlıdır BILL CLINTON Tüzük üzerine ant ederim ki bu piliçle aramda hiçbir şey geçmemiştir GEORGE W BUSH Pilicin bu yolda BM kararlarına karşın cezalandırılmadan karşıdan karşıya geçmesi, demokrasiye, özgürlüğe ve adalete kafa tutmaktır Bu koşul, yolu bizim şimdiden bombalamış olmamız gerektiğini göstermektedir SÜLEYMAN DEMIREL Piliç geçmişse geçmiş, geçmemişse geçmemiştir TANSU ÇILLER Bu memleket için karşıdan karşıya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir R TAYYIP ERDOĞAN Ben tavuklu sandviç de satmıştım ABDULLAH GÜL Hayır, bana böyle bir data verilmedi fakat karşıdan karşıya geçtiyse hükümet gereğini yapar ANECDET SEZER Karşıya geçtiği nokta kamusal alansa, başörtülü geçemez TÜRK ERKEĞİ 1549152658 1549152658 pilickarsidankarsiyanicingecer5c563196e8808pilickarsidankarsiyanicingecer5c563196e8808 pilickarsidankarsiyanicingecer5c563196e8808 Piliç sarışın mı? Esmer mipilickarsidankarsiyanicingecer5c563196ee251pngalt :D:D :D:D :D:Dpilickarsidankarsiyanicingecer5c563196ee251pngalt :D:D :D:D :D:D  

858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt