iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
Piliç göğüs
kaşar peyniri
domates
mantar
dana jambon
tereyağ
tuz
karabiber
kimyon
galete unu
sıvı yağ
yumurta
HAZIRLANIŞI
Dövülmüş piliç göğsünün içine rendelenmiş kaşar,inçe doğranmış domates,mantar,dana janbon ve tereyağ konularak,rulo şeklinde darılıp,tuz,karabiber ve kimyona marine edilirÇırpılmış yumurtaya batırılıp,galete edilirKızgın olmayan yağda normal ateşte pişirilirSebze garnisiyle birlikte servis yapılır
Piliç göğüs
kaşar peyniri
domates
mantar
dana jambon
tereyağ
tuz
karabiber
kimyon
galete unu
sıvı yağ
yumurta
HAZIRLANIŞI
Dövülmüş piliç göğsünün içine rendelenmiş kaşar,inçe doğranmış domates,mantar,dana janbon ve tereyağ konularak,rulo şeklinde darılıp,tuz,karabiber ve kimyona marine edilirÇırpılmış yumurtaya batırılıp,galete edilirKızgın olmayan yağda normal ateşte pişirilirSebze garnisiyle birlikte servis yapılır