Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pilot Ümit Erdim, ilk yolculuğunda ünlü isimleri uçurdu! Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir...

Pilot Ümit Erdim, ilk yolculuğunda ünlü isimleri uçurdu! Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir...
0
38

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
unlu_oyuncu_umit_erdim_yolcu_ucagi_kullanmak_istiyor_1622105127_9481.jpg

Konuklarıyla birlikte birinci uçuşunu gerçekleştiren Ümit Erdim, ünlü isimlerle birlikte seyahat etti. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir, Davet Telkıvıran ve Aslı Bekiroğlu üzere isimleri ağırladı.

Birinci seyahatinde ünlü isimleri taşıyan Erdim, geçtiğimiz gün Fethiye'de tatile çıkan Oğuzhan Koç, Demet Özdemir, Davet Telkıvıran ve Aslı Bekiroğlu'yu uçurdu. Sevincini ise şu sözlerle aktardı: "Bugün konuklarım ağırdı. Göcek-Fethiye Sahilleri'ne üstten mavi cins yaptık. Okulun ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Birinci yolcularım çok havalıydı"

Neredeyse iki yıldır değişik bir karar alarak pilotaj eğitimine başlayan oyuncu Ümit Erdim, geçen sene tek başına uçuşuna çıkarak birinci seviyeyi tamamlamayı başarmıştı. Erdim, pilotluk eğitimine dair sorulan soruya, "Pilotaj eğitimini düzey seviye düşünün. Birinci seviyeyi aslında geçmiştim, ufak bir uçağı artık tek başıma uçurma ehliyetim var lakin şimdi bitmedi" karşılığını vermişti. 

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,906Kullanıcılar
yarrocqSon üye
Üst Alt