Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pınar Altuğ: Kızım Su okullu oyuncu olacak! Artık ünlü olmak çok kolay...

Pınar Altuğ: Kızım Su okullu oyuncu olacak! Artık ünlü olmak çok kolay...
0
64

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
8AI5c_1610524055_7659.jpg

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i oyuncu Pınar Altuğ, kızı Su'yun kendisinin gibi alaylı oyuncu olacağını değil okullu oyuncu olacağını söyledi.

Geçtiğimiz gün Bebek parkında yürüyüş yapıp biraz sahilde takılan oyuncu Pınar Altuğ, muhabirlerle ayaküstü muhabbet etti.  “Kızınız Su, sizin gibi oyucu olmak istiyor mu” sorusuna şöyle cevap verdi: “Biz Su ile bir reklam filminde oynadık. Çocukluğundan beri setlerde büyüyen Su, oyunculuk yapmak için hevesli. Ama benim gibi alaylı değil okullu olur. Ben gücüm yettiği kadar en iyisini yapmaya çalışıyorum. Çok şanslıyım ki Tamer Karadağlı gibi bir partnerle çalıştım ve bana hiç üstten bakmadı. Bana hep destek oldu. Keza Volkan Severcan, Zeyno Günenç özel bir yerdedir.”

ŞİMDİ ÜNLÜ OLMAK ÇOK KOLAY

e7TOv_1610524848_5213.jpg

Oyuncu Pınar Altuğ, “Tamer Karadağlı, ‘Sosyal medyası kuvvetli olan oyuncular daha çok tutuluyor’ dedi. Sanatçılar pek rol bulamıyor mu?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Şimdi ünlü olmak çok kolay. Bilinirlik birçok insanın başını döndürüyor. Sosyal medyanın da etkisiyle çok bilinir oluyorlar. Bu arada hiç kimseyi suçlamıyorum. Şöhret eğlenceli bir şey.”

Similar threads

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u oyuncu Tamer Karadağlı, ağır kar yağışı sebebiyle Ankara'da trafik kazası yaptı. Türkiye'yi tesiri altına alan kar yağışı, birçok yerde trafik kazalarının yaşanmasına sebep oldu. Ankara'da bulunan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı da evvelki akşam kayan aracını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz gün ağır kar yağışı sebebiyle Ankara'da trafik kazası yaptı. Toplumsal medya hesabından paylaşım yapan Karadağlı, çarptığı aracın sahibine ulaştı. Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde ağır kar yağışı sebebiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Uzun yıllardır kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Pınar Altuğ, kızı Su Atacan ile bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Babasına olan benzerliğiyle herkesi şoke eden Su'nun son hali sosyal medyada çok konuşuldu. Bir döneme damga vuran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Uzun yıllardır kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Pınar Altuğ, kızı Su Atacan'ın liseye başlamasını sosyal medya hesabından paylaştığı bir kare ile kutladı. Bir döneme damga vuran "Çocuklar Duymasın" dizisinde oynadığı "Meltem" karakteriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ kızı Su Atacan'ın doğum günü fotoğraflarını toplumsal medyadan yayınladı. Ekranlara damga vurmuş bir dizi olan Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan Pınar Altuğ, kendisi üzere oyuncu olan Yağmur Atacan ile memnunluk bir evlilik sürüyor. Keyifli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,481Konular
981,453Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt