Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pınar Altuğ Köpürdü...

Pınar Altuğ Köpürdü...
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Pınar Altuğ Köpürdü Pınar Altuğ Pınar Altuğ Mülâkat Kendimce bir anne olarak haklı diyorum ben Siz ne dersiniz bu duruma Bir çocuğun annesi yanına olmadan kullanmaları doğrumu sizce??Biliyorsunuz ancak kızı 3 yaşlarında yeni doğduğunda haberini burada yayınlamıştıkİşte ilk doğduğu an Su'nun Mahkemeye Versem Hapse Bile Girer 1548639399 1548639399 pinaraltugkopurdu5c4e5cac808b8pinaraltugkopurdu5c4e5cac808b8 pinaraltugkopurdu5c4e5cac808b8 Pınar Altuğ, kızı Su'yla kendisinden izinsiz görüşme yapılmasına çok kızdı Ünlü sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ, üç yaşındaki kızı Su'yla kendisinden habersiz röportaj yapan televizyon programı için geçtiğimiz hafta internet üzerinden bir ayıplama kampanyası başlatmıştı Bu gelişmenin peşinde kızıyla mülâkat yapan TV muhabirini ve kameramanı affettiğini söyleyen Altuğ, önceki gün Persil'in yeni mahsul tanıtımında keza bu konuyu keza de hayatına dair merak edilenleri anlattı KAPLAN GİBİYİM Üç senedir anneyim ve bu süreçte nasıl bir karaktere sahip olduğumu gösterdiğimi düşünüyorum Ben çocuğumun yanında kaplan kesilirim Ilk günden beri Su'yu saklamadım, kafasına kese kağıdı geçirmedim Daima kameralarla birlikte büyüdü Üç yaşında bir çocuğun, annesi yanına olmadan kamera karşısına geçmesini dürüst bulmuyorum KIRGINLIKLARI UZATMAM Kırgınlıkları fazla fazla uzatmayı seven biri cereyan Meslekte 20'nci yılım Neye, nasıl tepki göstereceğim bilinir Bu, bana yapılan sanki ikinci olay Daha önce de benzer şey yapıldı Ben mahkemeye versem, hapse bile girerler Fakat onları affettim Yoksa 18 yaşından minik bir çocuğu, anne ve babasından izinsiz görüntüleyemezler Hapis cezası var Bunu yapıyor şeklinde yorumlayanlara da şaşıyorum Ne yalancılığım, ne yıldızlığım kaldı Ben bu sene ücret sıralamasında, sanatçılar arasında yedinci olmuşum Reklam ardından mi koşacağım? Uğraştığım şeye bak! Benim çocuğumla olmaya ihtiyacım yok! Öyle bir derdim olsaydı, doğduğundan beri gelen tekliflerini kabul ederdim HAYVANSEVER SU Biz, dört kedi ve iki köpeğimizle birlikte yaşıyoruz Su, hayvanlarla iç içe büyüdüğü için hiçbir hayvandan korkmuyor; hatta böceklerle bile dost olmaya çalışıyor Ben böceklerden çok korkuyorum ama o eline alıyor Su, tam bir hayvansever id ALTI AY DA ALTI KİLO VERDİM Kasım ayından beri rejim yapıyorum Altı ayda, bütün altı kilo verdim Hayatımda hiç sıfır karoser olmadım; şu lahza 36 bedenim Pilates yapıyor, bisiklete biniyorum Artık yazın beni şişman çekemeyeceksiniz  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt