Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pınar Altuğ ve kızı su

Pınar Altuğ ve kızı su
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Pınar Altuğ ve kızı su pınar altuğ kızının son hali pınar altuğun kızı su altuğ kızı su altuğun son hali kaç yaşında pınar altuğ kızı, su, ne zaman doğdu, kaç yaşında, su bebek, son hali, hakkında merak ettiğiniz herşey pınarın bu röportajında arkadaşlar 1548659932 1548659932 pinaraltugvekizisu5c4eace13c3ccpinaraltugvekizisu5c4eace13c3cc pinaraltugvekizisu5c4eace13c3cc Güzel oyuncu ve spiker Pınar altuğ, senelerdir magazin dünyasında sadece başarılarıyla ve ağırbaşlı özel hayatıyla yer almıştır Melek'ler Pınar Altuğ Atacan, keza yer aldığı projeler ayrıca de özel hayatıyla senelerdir hayatımızda ıstikrarlı ve mutlu hayatın sırrı talih mı, başarılı bir programlama mı? Seninle dergisi sordu, o cevapladı PINAR ALTUĞ VE SU BEBEKFOTO GALERİ “Çocuklar Duymasın birincil başladığında çocuğunuz yoktu, şu anda annesiniz Anne olduktan sonra dizideki oyunculuğunuzda neler değişti? Bundan 10 sene önce, yani dizi ilk başladığında anne gibi davranmakta fazla güçlük çektim Fakat zaman geçtikçe, çocuklarla vakit geçirdikçe birbirimize ısındık O zorluk kalmadı gerçi anne olmak mutlaka üzerine bir şeyler katmıştır Artık haftada iki birim birden çekiyorsunuz Bu da beraberinde fazla egzersiz ve kendinize, özelinize eksik zaman ayırma anlamına geliyor Teklif geldiğinde tedirgin oldunuz mu? Hayır, çünkü biz sitcom çekiyoruz Dramalara oranla çok daha rahat egzersiz koşullarına ve saatlerine sahibiz Dolayısıyla yeniden kendime, kızıma ve eşime ayıracak zamanım oluyor Eşiniz, dizideki Haluk gibi taşfırın erkeği olsaydı, evliliğinizi yürütebilir miydiniz? Ben Meltem değilim fakat, eşim Haluk gibi olsun! Çağdaş veya taşfırın erkeği, tüm erkeklerin benzer olduğu ve esnemediği noktalar sizce nedir? Bence her erkek farklıdır, müşterek noktaları erkek olmaları Eşiniz de sizin gibi yoğun tempoda çalışıyor Birbirinize yeterince süre ayıramamaktan şikayet ettiğiniz oluyor mu? Birlikte en çok neler yapmaktan hoşlanıyor, nasıl süre geçiriyorsunuz? Biz ailece beraber olalım yeter Ne yaptığımız ya da nerede olduğumuzun fazla önemi yok Kaldı oysa, ikimiz de bu konuda gereken özeni fazlasıyla gösteriyor, bol bol bir arada olabiliyoruz id PLAN KURMAM, YAŞAMSAL GELDİĞİ GİBİ YAŞARIM Podyumda olduğunuz günlerde, bugünleri hayal etmiş miydiniz? Yani planlı bir kariyer mi sizinkisi? Hayal etmemiştim Zaten ben çoğunlukla çok düş kuran biri değilim Hayatı geldiği gibi yaşarım, karşıma çıkanları, fırsatları dürüst değerlendirmeye çalışırım Seçimlerim de beni bugünlere getirdi Kadınlar anne olmadan annelerini böylece anlamıyorlar Siz anne olduktan sonradan annenize hangi konularda hak verdiniz? Sahiden anne elde etmek anlatılmaz yaşanırmış Diyecek başka bir şey bulamıyorum Kızınız Su’ya kardeş düşünüyor musunuz? Yahut tek olsun, tüm imkanları bütün olsun diyen ebeveynlerden misiniz? Ben defalarca bir tane kızım olsun isterdim Fazla şükür bir kızım var Bir çamaşır deterjanı reklamında rol alıyorsunuz O reklamda söylediğiniz değin özenli misiniz? Çılgınlık derecesinde değil fakat itinalı sayılırım Gülümsemeniz, ses tonunuz, hitabe biçiminizle fazla canlı bir kadınsınız Ancak bir yanınız asla kimseyi dinlemiyor ve bildiğini okuyor Dışarıdan görünen Pınar ile asıl Pınar birbirinden öbür? Bu zırh, bu fevrilik niye? Zırhım değil Annem bana hayatım baştan başa ne yapmaktan mutluysam onu yapmamı öğretti Kendi doğrularımla yaşıyorum Bu hayat benim Önce ben mutlu olayım ama, etrafıma bir faydam dokunsun SIRF ÇOCUĞUMU DÜŞÜNEREK BOŞANMAKTAN VAZGEÇMEM Sizce çocuklar neleri duymalı, neleri duymamalı? Duruma kadar değişir Her şeyi duyabilirler fakat duyma şekillerinin farklı olması gerekir Ben çocukların toz pembe bir yaşam yaşamaları taraftarı değilim Daha Sonra fazla bocalayabiliyorlar Annesi babası küçük yaşta boşanmış bir kadın olarak, siz boşanmayla ilgili neler düşünürsünüz? Güzel bir evliliğiniz var lakin günün birinde boşanmak isteseniz, çocuğunuz için bu kararınızdan vazgeçer misiniz? Annemle babam iyi ki boşanmış Benim evimde hiç tartışma olmadı Ben hiç arada kalma durumu yaşamadım Dolayısıyla boşanmadan fena etkilendiğimi düşünmüyorum hemen şimdi de söylediğim gibi önce ben mutlu olmalıyım oysa, çevreme faydam dokunsun Birileri için zor kullanarak bir şeyler yaşamayı doğru bulmuyorum Bu zamanda çocuk geliştirmek baskı mu sizce? Muhakkak, sadece bu zamanda yok bence defalarca kuvvet Çok önemli bir yükümlülük Bireysel bakıma, çekicilik kürlerine ne kadar düşkünsünüz? Bir Zamanlar daha düşkündüm fakat kızım doğduğundan beri fazla daha eksik süre ayırıyorum ıki haftada bir hamam, her hafta manikürpedikür ve ayda bir cilt bakımı yaptırmadan olmaz Kendinizi hoş buluyor musunuz? Eh, kötü değilim EĞİTİMİMİ YARIDA BIRAKTIĞIMA PİŞMAN DEĞİLİM Türkiye Güzeli seçildikten daha sonra işlerinizin yoğunluğu sebebiyle eğitiminizi yarıda bıraktınız Pişman mısınız? Hayır değilim O günkü şartlarda bir tercih yapmam gerekiyordu Ben kariyeri seçtim Fazla hatalı bir karar olduğunu düşünmüyorum Sunuculuk mu, oyunculuk mu? Kıyaslanmaz Canlı yayınların tadı, enerjisi çok bambaşka lakin diğer birini canlandırmak çok eğlenceli  

858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt