Pınar AltuğYağmur Atacan Kilo Almışlar pinar altug kac kilo pınar altuğ kilo pınar altuğ kaç kilosu hamilelikte kaç aldı Gebe olan Pınar, kiloları bölge eşi Yağmur Bu gebelik Yağmur Atacan'a kilo aldırdı! Altuğ eşini savundu: Eşi hamile olan erkek kendisini gebe hissedip kilo alırmış 1548650132 1548650132 pinaraltugyagmuratacankiloalmislar5c4e869986783pinaraltugyagmuratacankiloalmislar5c4e869986783 http:img217imageshackusimg2173497113et5 Günaydın'ın haberine kadar, iki aylık gebe olan Pınar Altuğ, fazla güzel bir hamilelik dönemi geçirdiğini belirtip ekledi: Kilo almamaya dikkat ediyorum Doğuma değin çalışacağım!Hamileliği için özel bir diyet uygulamadığını gösteren Altuğ, Abur cubur yemiyorum İki ayda yalnızca bir kilo aldım ama bu zaman içerisinde Yağmur 6 kilo aldıdiye konuştu Altuğ eşinin kilolarını şu sözlerle savundu: Eşi hamile olan erkek kendini ondan daha fazla hamile hissedip kilo alırmış Bizde de öyle oldu lakin hiç can sıkıntısı hissetmiyoruzBebeğin cinsiyetinin manâlı olmadığını da gösteren Altuğ Sağlıklı olsun yeterdedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.