Pınar Aylin sevgilim ve kızım bebek istiyor dedi pınar aylin, sevgilisi, kızı, maya, yeni albümü, 2011 albümü, haberleri burada arkadaşlar 1548663839 1548663839 pinaraylinsevgilimvekizimbebekistiyordedi5c4ebc241ecf4pinaraylinsevgilimvekizimbebekistiyordedi5c4ebc241ecf4 pinaraylinsevgilimvekizimbebekistiyordedi5c4ebc241ecf4 Yeni albümü için kampa giren Pınar Aylin sevgilim ve kızım bebek istiyordedi İşte o haber Melek'ler Bir kamyonet kasasında yolculuk ettiği garip klibiyle tanınıp sevilen Pınar Aylin, yeni albümü için Almanya’da kampa girdi şarkı kayıtlarını Berlin’de yapan şarkıcı, bu yaz albümle birlikte düğün telaşı da yaşayacak gibi görünüyor Ayrıca kızı ayrıca de sevgilisi Süleyman Bey’in kendisinden bebek müjdesi beklediğini söyleyen Aylin, eylülde düğün masasına oturabileceğini açıkladı Yeni albümünün hazırlıkları nedeniyle bir süredir Almanya’dasın Kayıtları neden Berlin’de yapma gereği duydun? Çünkü çok öbür bir alıştırma hazırlıyoruz Açık söyleyeyim, ilk albümümde bile bu değin hevesli ve heyecanlı değildim Nedir farklılığı? Bu meslek benim için çok özel Senelerdir sahnede söylemeye doyamadığım eski hitleri topladım çünkü 70’lerin hit şarkıları, tadı damakta kalan 45’likler yeni düzenlemeleriyle bu albümde yer alacak Bu dek özel şarkıların hakkını vermemiz gerekiyordu haliyle Hangi şarkılar var mesela? “Bana Yalan Söylediler, “Kaç Yıl Geçti Aradan, “Git ışine, “Ah Nerede Vah Nerede, “Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak, “Palavra Ne süre tamamlanacak albüm? Bitmek üzere Çok yakında çıkarırız KAMPA GİRMİŞ FUTBOLCU GİBİYİM Klip konusunu düşündün mü? ılk klip hangi şarkıya gelecek? id Birincil klip “Palavraya gelecek Zaten çekimleri başladı Berlin’de başladık, Nice, Monako, Cannes, Cote d’Azur gibi seçkin yerlerde devam edecek bu vesileyle resim çekimlerini de burada yapıyoruz Ekibin çoğunu Almanlar oluşturuyor Fakat müzik direktörüm bir Türk; Ünal Yüksel Oralarda klip çekme fikri de nereden çıktı? “Palavranın son haline bakınca, bütün takım oralarda çekilec ek bir klibin şarkıya çok yakışacağı kanısına vardı Gerçi azıcık yorulduk ıki karavan ve 30 karakter bir ekiple yollara düştük Ekibin çoğunluğunu tekrar Almanlar oluşturdu Fakat Cote d’Azur’da hiç olmayacak bir şey oldu Fırtına çıktı ve o yüzden iki çekim gününden yalnızca birini kullanabildik Rejisörüm Erkan Acar, benim üzüntümü görünce Berlin’de ekstra üç gün daha çalıştı Film gibi bir klip çıkacak TÜRKİYE’DE KOLAYCI ZİHNİYET SÖZ KONUSU Artık pek fazla usta albümlerini yurtdışında hazırlamayı tercih ediyor Bunun sebebi ne sence? Çıkan sonuç doğrusu çok fark ediyor Türkiye’de “kolaycı zihniyet laf konusu Kimse ben bu işe farklı neler katarım diye düşünmüyor O yüzden de şarkılar hit bile olsa, tümü birbirine benziyor Buradaki insanların vizyonları ise fazla ayrı Hiçbir konuda üşengeçlik yapmıyorlar Koşul biraz da sistemle alakalı sanırım Bu halk böyle yetişmişler, bizde kolaycılık yaygın Ne zamandır Almanya’dasın? Bu albüm için kampa girmiş futbolcular gibi çalıştım Takriben bir yıldır bir ayağım Berlin’de Fakat bu çabaya ve yorgunluğa değdi Eğer buna inanmasaydım böyle bir fedakarlığa ben de kalkışmazdım En büyük fedakarlığı hangi konuda gösterdin? En kötüsü, sıkça çocuğumdan ayrı kalmak zorunda kalmamdı Her ayın 10 gününü Berlin’de geçirdim Ben buraya geldiğimde annem de sağ olsun ızmir’den kalkıp ıstanbul’a, kızım Maya’nın yanına gidiyor Maya’yla her gün telefonla konuşuyoruz fakat yetmiyor natürel YAZ SONUNDA NIKAH OLABİLİR Sürekli onu bırakıp gitmene kızmadı mı? Büyüdü artık, onunla arkadaş gibi oturup konuşuyor, bu durumları izah edebiliyorum O yüzden sorun yaşamadık Uzun zamandır Süleyman Bey’le birliktesin Evlilik hâlâ gündeme gelmedi mi? Geldi Yaz sonu gibi böyle bir niyetimiz var Zaten üç yıldır gerçek bir aile olduk Kızım Maya ile Süleyman çok iyi anlaşıyor Hatta bazen ikisi bana karşı bazı oluyor Hem bebek için baskı yapıyorlar Kızım kardeş istiyor, Süleyman da baba almak artık “HAYAL AĞACI PROGRAMI HER YERDE BAŞLAYABİLİR Televizyonla ilgili yeni projeler var mı? Geçtiğimiz sene yaptığım “Düş Ağacı çok ilgi görmüştü Cümbür Cemaat devam etmesi gerektiğini söylüyor Fazla zamanımı aldığı için bırakmıştım, önümüzdeki yayınlama dönemi baştan başlayabilir Dizilere çok sıcak bakmıyorum “Bez Bebek tecrübesi baştan sona bu işin ne dek yorucu olduğunu daha iyi anladım Oyunculuğa oysa o yorgunluğa değecek bir proje olursa devam ederim