Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pinhani - Dursun Dunya

Pinhani - Dursun Dunya
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
vaktimi ver , uykumu al
gecelerin cok mu sucu var
aşk dediğin cok utanır
gece bitince saklanır
dunya dursana dunya dursana
benzemez hic gunle gece
gun katlanır mı herşeye
ben geceye hic doyamam
bari bu gece bi kıyak yap
dunya bu gece dursana , dunya dursana
zaten omur cok kısadır
aşka meşke az zaman kalır
kimse seni kovalamaz
neden hızlı donersin
dunya bu …

Similar threads

Hadi bakalım Gokhan Ozen'den sonra Pinhani'yle devam edelim Herkes Pinhani'nin bir şarkısını paylaşsın bizlerleimagespinhanisarkilari5adb0a8489641gif Ağlama Aglayan gozlerle karsimda Merhamet duymazsin sen aska Aglama aglama aglamak yakismaz sana Aglama aglama hic bir sey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
250
EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
En Guzel Aşk Şarkıları sozleri En Guzel Aşk Şarkıları listesi Turkiyenin En Guzel Aşk Şarkıları Cem ozkan don bana Uzulurum yine Resmini gorunce Maziye bakarak Vazgecemem senden Bir omur gecse boyle Ardından yalvararak Don bana yeniden ne olur Sev beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Sevgilisinden Ayrılanlara Yalnızlık Sozleri Sevgilisinden Ayrılanlar İcin En Guzel Yalnızlık Sozleri Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gun silerimGuzel bir ruyayı gercek sanmıştım Seni sevdiğim icin ozur dilerim Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ayrılık Uzerine Sozler, ayrılık guzel sozler, en guzel ayrılık sozleri Ayrılık Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler imagesayrilikuzerineguzelsozler5ad98bcc6b79f Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,288Kullanıcılar
harun.72Son üye
Üst Alt