Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pinhani Yitirmeden

Pinhani Yitirmeden
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Pinhani Yitirmeden şarkı sozu
Pinhani Yitirmeden şarkısı
yitirmeden pinhani 2019
2019 Pinhani Yitirmeden

durup duşunmeye zamanın olur mu?
yitirmeden anlamaz insan, sevdiklerin yolun sonunda
sarıl her fırsatında o insana, arkasından ağlayan olma
geri getirmez cok ağlasan da
durur, durur belki başucunda, annen baban kendi capında
abin bile kırkyedi yaşında
omur, omur sanki bi kara kutuymuş
gunu gelince herkesin acılmış ,ama sorarsan hep gec kalınmış

guzel gunlerimizin bittiğini sanma, belki bir daha boylesi olmaz
ama her bi gun guzel aslında
yakın durmanın zor olduğu ortada, uzak olmak her zaman en kolay
ama en zoru yalnız olunca
uyur, uyur belki hep yanında, ilk sevgilin kendi solunda
her hatıra asılı duvarında
omur, omur sanki bi kara kutuymuş
gunu gelince herkesin acılmış ,ama sorarsan hep gec kalınmış

Similar threads

Pinhani Yitirmeden Şarkısı Yitirmeden Şarkı Sozu Pinhani Pinhani Yitirmeden Sozleri Pinhani'nin 2019 yılında cıkardığı Yitirdim adlı albumunun cıkış parcası olan Yitirmeden Şarkısının kendisi gibi sozleride oldukca anlamlı Pinhani Yitirmeden Şarkı Sozu Durup duşunmeye zamanın olurmu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Pinhani Yitirmeden Şarkı Sozu Pinhani Yitirmeden Sozleri Durup duşunmeye zamanın olurmu Yitirmeden anlamaz insan Sevdiklerin yolun sonunda Sarıl her fırsatında o insana Arkasından ağlayan olma Geri getirmez cok ağlasanda Durur durur belki başucunda Annen baban kendi capında Abin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Pinhani Yitirmeden gitar nota,akor,tab PinhaniYitirmeden şarkısı notaları imagespinhaniyitirmedengitarnotasi5adaae74b9d06 C Em durup duşunmeye zamanın olur mu? F C G yitirmeden anlamaz insan, sevdiklerin yolun sonunda C Em F sarıl her fırsatında o insana, arkasından ağlayan olma C G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Kavak yelleri Pinhani Gozler Anlatır Şarkı Sozu belki son defa , belki yillardan sonra sirlar icimde , korkarim anlatmaya ask alir beni , kandirir beni kucuk bi cocuk gibi sen guzel kadin , hic mi mutlu olmadin hic mi sevmedin , hep mi yarim kaldin belki bilmeden bekledin beni beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Hadi bakalım Gokhan Ozen'den sonra Pinhani'yle devam edelim Herkes Pinhani'nin bir şarkısını paylaşsın bizlerleimagespinhanisarkilari5adb0a8489641gif Ağlama Aglayan gozlerle karsimda Merhamet duymazsin sen aska Aglama aglama aglamak yakismaz sana Aglama aglama hic bir sey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,935Kullanıcılar
mhmetsefaSon üye
Üst Alt